MHCNLeague zaterdag: Praktische informatie!

2-6 Nieuws

Wow. 137(!) MHCN'ners spelen zaterdag de MHCNLeague! Onwijs leuk dat jullie weer met zoveel meedoen. Vanwege het geweldige nieuws dat de KNHB bezig is om vanaf 12 juni nog 3 competitierondes te plannen, is besloten de League in te korten naar één speeldag. 12 juni vervalt dus! Helaas waren er te weinig aanmeldingen van de A+B breedteteams, hier kon geen poule gemaakt worden.


Om je goed voor te bereiden tref je het volgende:


Tijden, ontvangst & betalen:

* De MHCNLeague begint op zaterdag 5 juni om 13:15 uur. Je bent vanaf 13:00 welkom. Ben je niet op tijd, dan beginnen wij helaas zonder jou. De laatste wedstrijden zijn rond 16:00 uur, dus rond 16:30 is iedereen klaar, sommige teams wellicht eerder.

* Team captains - fijn als jullie wat eerder willen komen! 

* Omdat de League nu maar één speeldag heeft, zijn de kosten 3 euro ipv 5 euro. Deze reken je voorafgaand aan het toernooi af bij de begeleiding!


Je team

* Log in op mhcn.nl, kijk bij Documenten/MHCNLeague. Daar vind je je teamindeling. Het was een hele puzzel en waar mogelijk is rekening gehouden met voorkeuren. ZORG dat je weet in welk team (naam) je zit voordat je zaterdag komt!

* Bij elk team staat een kleur shirt. Kom in die kleur (of een kleur zo dicht mogelijk in de buurt) zaterdag!

* Elk team heeft een Team Captain. Deze captain is in het team aangegeven met (c), en zorgt dat het team op de juiste tijden op het juiste veld is, geeft uitslagen door en zorgt voor de opstelling, als dat als team niet lukt. Dat kan zij/hij natuurlijk niet alleen. Help mee, zodat je zoveel mogelijk kunt hockeyen. Team Captains, alvast bedankt voor de (extra) moeite.

* Je team heeft de naam van een Champions League-team. Deze naam tref je in de toernooi app en hiermee vind je je begintijden, scores, enzovoort. Nogmaals: Zorg dat je zaterdag deze naam weet!

 

Hoe speel je?

* Je speelt met 6 tegen 6. Sommige teams hebben 7 of 5 spelers vanwege aantal het aantal aanmeldingen. Heft je tegenstander een speler meer of minder, dan los je dat op door wissels toe te passen. 

* Een aantal teams hebben een keeper. Die hebben dan een veldspeler minder.

* Komt iemand niet opdagen, dan heeft de tegenstander automatisch een (extra) wissel. Zo zorgen wij ervoor dat de teams evenveel spelers hebben

* Je speelt op een kwart veld, 15 minuten speeltijd, 5 minuten wissel naar je volgende wedstrijd.

* Er zijn geen strafcorners, wel lange corners. Verder gelden de gewone hockeyregels. Voor de cirkel wordt een lijn uitgezet.

* Je hebt één scheidsrechter.

 

Standen en uitslagen:

* Alle scores en standen worden bijgehouden en zijn te volgen via deze link op Tournify

* Na de wedstrijd appt de Team Captain de stand door aan de wedstrijdleiding (naam team, naam tegenstander en score). De Captain wordt daarvoor voorafgaand aan het toernooi in een MHCNLeague Whatsapp-groep gezet.

* Is er twijfel over de uitslag, dan beslist de scheidsrechter/wedstrijdleiding.

 

MHCNLeague & corona:

* Vanwege de geldende coronamaatregelen mogen helaas geen toeschouwers op het MCHN-complex. Je kan WEL terecht op het terras dat van 9:00 uur tot einde van de League open is (vol = vol) en waar spelregels van kracht zijn.

* Je bent welkom 15 minuten voor het begin van de MHCNLeague en na je laatste wedstrijd vragen wij je direct te vertrekken.

 

Eten en drinken:

* Het clubhuis en terras zijn open, dus je kunt eten en drinken kopen (of uiteraard zelf meenemen) 

* Er wordt voor wat lekkers gezorgd!

 

Vragen of toch verhinderd?

Mail dan ajb naar [email protected]

 

Op naar een mooie MHCNLeague met heel veel hockey! Tot zaterdag.