Belangrijk: Regio-competitie junioren + joj en corona!

6-6 Nieuws Prachtig nieuws! vanaf zaterdag 12 juni spelen onze jongste jeugd (joj) en junioren (A t/m. F) teams drie competitieronden tegen regionale tegenstanders. Échte wedstrijden, tegen échte tegenstanders! Er staan al veel wedstrijden in de Lisa-app, met tegenstanders en tijden. De KNHB zorgt dat uiterlijk 7 juni alle informatie bekend is en in Lisa staat.

Tegelijkertijd gelden de volgende belangrijke (corona-)regels:

* Er mag nog steeds GEEN publiek aanwezig zijn bij wedstrijden. Langs de lijn staan zit er dus helaas voor de regionale competitie NIET in.
* Uitzondering geldt voor de zogenaamde teambegeleiding. Deze teambegeleiding bestaat uit coach(-es), teammanager en bij uitwedstrijden, de rij-ouders.
* Als stelregel houdt MHCN aan, zo min mogelijk rijouders. Speel je uit, dan heeft de teammanager de taak om, op de website van de club waar men te gast is, kennis te nemen van de regels hierover van die club. Deze zijn leidend. Het kan zelfs voorkomen dat rijouders niet worden toegelaten. Wij vragen hiervoor begrip en het respecteren van de regels.
* De teammanager bepaalt de rijouders (bijv. door loting) en gaat uit van één rijouder per vier spelers.
* Voor bezoekende clubs van MHCN geldt; a) het aantal rijouders is tot een minimum beperkt en b) zij zijn toegestaan langs de lijn, met inachtname van onderstaande coronaregels
* Voor iedereen (teambegeleiders, terrasbezoekers) gelden uiteraard de algemene coronaregels (1,5m afstand, mondkapje op in de auto naar wedstrijden en in binnenruimtes, niet schreeuwen, etc.)
* Bij wedstrijden van MHCN is het terras wel open. Hier gelden de terrasregels, die je hier vindt.

Wil je meer lezen over de regionale competitie en de geldende regels, lees dan hier verder. Het is geweldig dat onze joj en junioren weer mogen hockeyen! Iedereen alvast enorm bedankt voor het respecteren van de regels en het afgeven van een mooi visitekaartje namens MHCN bij clubs waar wij te gast zijn. Op naar een mooi slotstuk van het seizoen!
 

Reacties
Wil je reageren op het nieuws ?

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?