Vakantie Hockey Week 2021: Inschrijving geopend!

15-6 Nieuws

De leukste week van het jaar komt er weer aan: De Vakantie Hockey week! Op basis van wat nu mag qua coronaregels, is het gelukt om een ge-wel-dig programma samen te stellen bomvol gave activiteiten, hockey, een feestdag en als je wilt, een overnachting! De VHW is voor wie dit seizoen bij de Benjamins t./m. de D-lijn zit. Vorig jaar was het onze grootste VHW ooit met meer dan 200 deelnemers. Maken wij er dit jaar net zo'n groot feest van? Schrijf je snel in!

De VHW in het kort:

* Van maandag 23 augustus tot en met donderdag 26 augustus a.s. 

* Met veel activiteiten, hockey een feestdag en een overnachting (als je wilt, hoeft niet!)

* De kosten voor deelname zijn € 66,50 per persoon. Hiervoor doe je de hele week mee aan alle activiteiten, krijg je 4 dagen de lunch en op woensdag ook avondeten.  Je betaalt vooraf.

* Voor Benjamins t./m. de D-lijn 

* Aanmelden kan via deze link 

* Vragen over de VHW? mail ons via [email protected]    

Vrijwilligers gevraagd!

Wij zoeken vrijwilligers/ouders die ons willen helpen met:  1) opbouwen en opruimen vóór en ná de VHW, 2) diverse werkzaamheden gedurende de VHW in en rondom het clubhuis (bar, catering, facilitair). Alleen met inzet van vrijwilligers maken wij de VHW tot een succes, dus erg fijn als je meehelpt! Help je mee, mail dan via [email protected].  Alvast ontzettend bedankt!

 

Reacties
Wil je reageren op het nieuws ?

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?