Trainingen junioren einde seizoen.

18-6 Nieuws
Het seizoen is bijna ten einde. Nog een paar wedstrijden in de regio competitie, dan vakantie en dan hopelijk volgend seizoen weer onbeperkt trainen en wedstrijden spelen!

Voor wat betreft de afsluiting van dit seizoen: wij trainen door in de HUIDIGE teams t/m 25 juni waarna de 26e de laatste wedstrijden gespeeld worden. De week daarop, van 28 juni t/m 2 juli, krijgt elk NIEUW team, dus volgens de nieuwe teamindeling (die je sinds gisteren achter de inlog vindt via club/documenten/teamindelingen), één trainingsblok om een kennismakingstraining te houden. Er wordt achter de schermen hard gewerkt om voor alle teams trainers te regelen, zodat hopelijk alle nieuwe teams kunnen trainen!

De Jongste Jeugd trainingen zijn gewoon op woensdag. Voor de junioren volgt het schema de week voor 26 juni, Als teams die week 2x willen trainen kunnen ze dat aanvragen door een mail te sturen naar [email protected], en bepalen wij of het mogelijk is een tweede blok in te plannen.

De eerste echte wedstrijden komend seizoen staan gepland op 11 september. Wanneer wij tegen die tijd weer starten met trainen en volgens welk trainingsschema wordt binnenkort gepubliceerd.