Versoepelingen coronaregels vanaf 26 juni.

24-6 Nieuws

Yes! Wij gaan weer heel ver richting 'normaal' vanaf zaterdag. Vanaf 26 juni worden de coronaregels versoepeld en dat betekent voor onze sporters en toeschouwers op het MHCN-complex het volgende mooie nieuws:


Toeschouwers welkom tijdens trainingen en (oefen-)wedstrijden           

Toeschouwers zijn toegestaan op het complex tijdens trainingen en wedstrijden, met inachtneming van de 1,5 meter afstand. Dus let op de witte stoeptegels die de juiste afstand markeren en op de oranje gemarkeerde zitplaatsen op ons terras. Zo hou je makkelijk afstand! 


Clubhuis en terras geopend

Ons clubhuis en terras zijn open volgens de geldende horecaregels en openingstijden tref je hier. De 1,5 meter afstandsregel blijft van kracht voor iedereen die NIET aan het hockeyen is!


De club zijn wij met z'n allen! 
Het einde lijkt in zicht, maar het is van groot belang dat wij samen de nog resterende regels respecteren en dus rekening met elkaar houden. Immers: jouw gevoel van veiligheid hoeft niet dat van een ander te zijn! Neem je verantwoordelijkheid door je aan de regels te houden en durf elkaar aan te spreken als het onverhoopt even misgaat. Ook bij uitwedstrijden vragen wij je om je op de hoogte te stellen van de regels van de betreffende club en deze te respecteren. De regels van die betreffende club tref je op hun website.


MHCN volgt het sportprotocol van NOC-NSF, wil je dat nalezen, kijk dan hier. Geniet van dit nieuwe stukje vrijheid en heel graag tot ziens op de club!


(fotocredits: Joram Vesters)


 

Reacties
Wil je reageren op het nieuws ?

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?