Concept trainingsschema seizoen '21/'22.

28-6 Nieuws Bijgaand tref je het concept trainingsschema voor komend seizoen. Let op: dit kan nog aangepast worden, dus hou onze website of app in de gaten! Een versie waarin, voor zover bekend, de namen van de trainers zijn te vinden, vind je achter de inlog op de website (inloggen op www.mhcn.nl, dan kiezen voor Club > Documenten > Teamindelingen).

* In de D, C en B lijn zal komend seizoen ook weer gewerkt worden met combitrainingen onder leiding van een ervaren trainer of htm'er (hockey technisch management).
* Voor een aantal teams zijn wij nog op zoek naar een definitieve invulling
* Het schema is een concept schema, waar op korte termijn naar verwachting weinig in zal veranderen. 
* Bij de start van het seizoen als roosters van middelbare scholen en opleidingen bekend worden, kan dat tot wijzigingen leiden. Wij proberen deze wijzigingen zo beperkt mogelijk te houden.

Oproep aan ouders/verzorgers: Heb je interesse om een team te ondersteunen (als teambegeleider, manager of coach) meld je dan aan bij de lijnco√∂rdinator van de leeftijdslijn waarin je een team wilt ondersteunen (voor de MA: [email protected], voor de MB [email protected]etc. etc.) als kandidaat, met duidelijke omschrijving welke rol en voor welk team). Alvast dank voor je reactie!
 
Bijlage