Vakgarage De Liesbosch bijzondere nieuwe sponsor van MHCN.

2-7 Nieuws

Onze club krijgt met ingang van seizoen ‘21/’22 een enorme boost! Vakgarage De Liesbosch en MHCN maken trots bekend dat zij een zes jaar durende, bijzondere sponsorovereenkomst zijn aangegaan. Vooral onze breedteteams profiteren en tegelijkertijd bouwt MHCN hiermee verder aan een stabiele, gezonde club. Vakgarage De Liesbosch geeft haar naamsbekendheid in en om Nieuwegein een enorme impuls. Wat en waarom dit partnership?


Vakgarage De Liesbosch koos weloverwogen voor MHCN. Cliff Goudswaard, directeur/eigenaar, met twee hockeyende dochters bij MHCN, heeft de club de afgelopen jaren leren kennen als warm en persoonlijk. Door gesprekken met het bestuur is het balletje gaan rollen. "Sinds de oprichting van Vakgarage De Liesbosch in 2003, zijn wij enorm gegroeid. Van een werkplaats met twee man, tot één van de grootste autobedrijven van Nieuwegein, full service (van bandenservice, schadeherstel tot totaalonderhoud) en met misschien wel het grootste aanbod occasions in de regio”, vertelt Cliff. 

Hij vervolgt: "Wij zijn trots op de persoonlijke aandacht binnen ons team en naar onze klanten toe. Datzelfde herkennen wij bij MHCN. Daarom besloten wij om samen te gaan werken”. Natuurlijk speelt mee dat MHCN de op één na grootste vereniging van de stad is. "Een prachtige manier om onze naam meer bekendheid te geven. Wat zal het mooi zijn om straks ruim vijfhonderd sporters met ons logo op de borst te zien hockeyen!” aldus Cliff. 


Daarmee noemt hij de unieke pijler van het sponsorship: Vakgarage De Liesbosch stelt eenmalig, aan alle leden** die in het aankomende seizoen in breedteteams competitie spelen, een gloednieuw, gesponsord wedstrijdshirt beschikbaar! Daarnaast wordt de Vakgarage naamgever van Veld 2 en zal te zien zijn op diverse uitingen van de club. Periodiek zal Vakgarage De Liesbosch met MHCN mooie acties organiseren. Zo geven zij MHCN, en vooral de voor de club zo belangrijke breedteteams, een geweldige impuls!


Acties voor onze leden:

Reserveer je shirt** via deze link. Doe dit voor 16 juli a.s.! Niet gereserveerd is helaas geen shirt.

* Zet 12 september a.s. alvast in je agenda! Dan opent MHCN, samen met Vakgarage De Liesbosch, het seizoen op feestelijke wijze. Hierbij komt ook veel aandacht voor ‘Spieren voor Spieren’, het bekende goede doel waar de Vakgarage-keten mee verbonden is.

* Leer onze nieuwe sponsor beter kennen via haar website en check gelijk hun mooie acties (net voor de vakantie!), zoals een interessant pechhulp-aanbod of een airco-check!


Een grote dankjewel naar Cliff en het hele Vakgarage De Liesbosch-team voor het in MHCN gestelde vertrouwen. Minstens zoveel dank ook naar onze sponsorcommissie, in het bijzonder Esther van Hattum, die achter de schermen hard werkte om dit partnership vorm te geven. Prachtig!


** Geldt voor alle MHCN-leden uit breedte of tweedelijns teams die in seizoen ’21/’22 competitie spelen (dus van F’jes tot Heren 45+) en geen andere teamsponsor hebben. Keepers vallen niet onder de regeling, die hebben reeds een ander sponsorshirt. Daarnaast ontvang je het gratis shirt alleen als je uiterlijk 16 juli je gegevens verstrekt via bovenstaande link.

 

Reacties
Wil je reageren op het nieuws ?

super!

Lijske Kerkhof2-7-2021 @ 23:25:15

Te gek dat alle leden een gesponsorde shirt

Jitske Smit2-7-2021 @ 23:31:05

Ok

Anique Inckel3-7-2021 @ 16:45:43

Leuk! Vallen de kindermaten groot of klein?

Isa Uyterlinde4-7-2021 @ 18:57:06

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?