Gezocht: Leden sponsorcommissie!

2-10 Nieuws

Bouw jij de club verder uit? Vind jij het leuk om meer ondernemers en bedrijven gek op-, en van de club te maken? Ben jij die welbekende ‘commerciële duizendpoot’? Vind je het bovendien leuk om nieuwe initiatieven te bedenken en vorm te geven (denk aan een te vormen ondernemersclub, sponsorborrels, leuke acties samen met sponsors opzetten)? Dan doen wij graag met jou koffie, als mogelijk nieuw lid van de sponsorcommissie! Sponsoring zorgt niet alleen voor de o zo belangrijke inkomstenbron, waarmee goed hockey en een fijne club mogelijk blijven, maar zorgt bovendien voor een goede verbinding met de omgeving, en meer mogelijkheden voor MHCN, denk aan clinics, beter materiaal, enzovoort.


Wat verwachten wij van jou? 


* Tijdsinvestering van zo’n 1-2 uur per week, periodiek minder of meer.

* ‘Can do’-mentaliteit, want het takenpakket is zeer uiteenlopend, van contact leggen met nieuwe sponsors en Club van 100 leden, bedenken van mooie initiatieven op een netwerk te bouwen tot het beheren sponsors, verzorgen inhoud boarding en screens.

*  Bij voorkeur ervaring in commercie en netwerken.


What’s in it for you?


* Een mooie basis van waaruit je begint; sponsoring is de afgelopen jaren gegroeid en een aantal belangrijke sponsors is al voor langere tijd aan de club gebonden.

* Veel ruimte voor eigen initiatief en ideeën. In goed overleg met het bestuur en evenementencommissie bouw je zelf aan een netwerk van sponsors en een grotere verbondenheid aan de club.

* Je leert veel nieuwe leden en organisaties kennen en raakt nog meer verbonden bij de club.

* Eeuwige roem vanuit heel MHCN


De volgende stap? Een goed gesprek (met koffie of thee van de hoofdsponsor) met Esther van Hattum, waarin jij gelegenheid krijgt al je vragen te stellen, hoort over de ontwikkelingen tot nu toe en misschien alvast te brainstormen over mooie nieuwe plannen! Daarna besluit je of je komt helpen. Mail Esther via [email protected] of bel haar gewoon gelijk: 06 – 41 378 074. Leuk!