LET OP: Scannen Corona-app vanaf 6 november bij MHCN.

5-11 Nieuws

Zoals op de persconferentie afgelopen dinsdag besloten, zijn vanaf 6 november binnenlocaties en buitenterrassen op sportcomplexen alleen toegankelijk NA het vertonen van een geldig Corona Toegangs bewijs (bewijs van vaccinatie, negatieve test of recent hersteld van corona) via de QR-code. Deze maatregel geldt voor iedereen vanaf 18 jaar. MHCN vindt het enorm belangrijk dat wij ons aan de geldende regels houden.  Zo zorgen wij ervoor dat iedereen kan blijven sporten en dragen wij ons steentje bij aan het niet verder verspreiden van het corona-virus. 


Dit betekent vanaf 6 november 9:00 uur het volgende:


* Het persoonlijke corona-toegangsbewijs (via de QR-code op je smartphone) wordt gescand VOORDAT iemand van 18 jaar of ouder het clubhuis/binnenlocaties op de vereniging mag betreden of gebruik kan maken van het buitenterras boven. Daarbij dien je ook je ID-bewijs te kunnen laten zien. Pas na positieve controle heb je toegang.

* De komende vier weekenden (tot aanvang zaalseizoen) wordt hierop gecontroleerd door een particuliere beveiliger. Er zal één toegang worden gemaakt voor keeperslockers, wc en het clubhuis. Voordat je hier naar binnen wilt, word je dus gecontroleerd.
* De buitenruimte (langs de velden) blijft wel toegankelijk zonder scan.
* Het dringende advies is om met maximaal één persoon tegelijk beneden naar het toilet of naar de keeperslockers/materiaalruimte te gaan.
* Door de weeks zal het clubhuis dicht gaan vanaf maandag 8 november. De kleedruimtes worden ook afgesloten. Wel blijft toegang mogelijk tot de keeperslockers en een wc. 
* Personen die met een functie aanwezig moeten zijn op de vereniging zijn van de QR-scan-verplichting uitgezonderd. Het gaat dan om trainers/coaches (uit & thuis) en alle noodzakelijk aanwezige andere vrijwilligers. Noot: Rij-ouders vallen NIET onder deze uitzondering. Het heeft wel de club's uitdrukkelijke voorkeur dat ook zij zich laten scannen.
* Ook vraagt MHCN toeschouwers zich te houden aan de 1,5 meter afstand die door de overheid dringend geadviseerd wordt en voegt daar het verzoek aan hockeyers en begeleiding (18+) aan toe om in de dug-outs tijdens de wedstrijd ook 1,5 meter afstand in acht te nemen.


Voor iedereen die 18+ is, denk dus ajb aan het meenemen van zowel je geldige QR-code als een ID-bewijs. Wij vragen ook ieders begrip voor deze maatregelen en wat geduld als je gescand moet worden. Samen zorgen wij zo dat iedereen lekker kan blijven sporten, op zo'n veilig mogelijke manier. Immers, MHCN zijn wij met z'n allen! Dankjewel.