Let op: Nieuwe maatregelen corona vanaf 13 november.

13-11 Nieuws

Tijdens de persconferentie van 12 november heeft het kabinet, vanwege de sterk oplopende besmettingscijfers en ziekenhuisopnames, nieuwe corona-maatregelen afgekondigd. Deze maatregelen raken ook de hockeysport en dus MHCN. Het kabinet maakte bekend dat per 13 november 18.00 uur de volgende extra maatregelen van kracht zijn:

  • Publiek is niet toegestaan. Alleen mensen die functioneel aanwezig moeten zijn, kunnen toegang krijgen tot de complexen. Denk hierbij aan coaches, scheidsrechters, strikt noodzakelijke rijouders (bij MHCN maximaal 5 per team, liever minder) en verenigingsfunctionarissen die op dat moment een functie hebben voor de club. Check ook voor een uitwedstrijd de regels hierover van de club die je bezoekt en hou je hier ajb aan.
  • Het clubhuis is tot uiterlijk 20.00 uur open voor iedereen die op de vereniging aanwezig mag zijn (zie boven!), maar met de maatregelen van 6 november (zie hieronder).
  • In het horecagedeelte van het clubhuis zijn vaste zitplaatsen.
  • Wedstrijden en trainingen zijn ook na 20.00 uur toegestaan.
  • Houd je – als je niet aan het hockeyen bent – aan de 1,5 meter afstand (vanaf 13 jaar). Ook langs de lijn, tijdens de line ups, in de dug-outs of tijdens een bespreking op het veld.

Daarnaast blijven de  maatregelen van 6 november bestaan (o.a. scannen op geldig Corona Toegangs Bewijs bij de ingang van het Clubhuis voor personen van 18+), lees hiervoor het artikel gerust nog eens na


Heel erg bedankt voor het meewerken aan deze maatregelen! Door ons hier goed aan te houden hopen wij dat er snel weer meer mogelijk is, maar vooral dat wij kunnen blijven sporten!