Geen publiek langs het veld + regeling ouders Jongste Jeugd.

18-11 Nieuws Als reminder: aanstaande zaterdag is helaas de eerste zaterdag waarbij publiek op ons hockeypark niet is toegestaan vanwege de nieuwe corona-regels. 

Nog even kort de belangrijkste zaken op een rijtje en voor ouders van onze Jongste Jeugd, let op, want daarvoor maken wij een (kleine) uitzondering (zie onder):

* Er is GEEN toegang voor publiek bij de wedstrijden en trainingen totdat de huidige corona-maatregelen veranderen zodat dit wel weer is toegestaan.
* Uitgezonderd hiervan zijn ouders, begeleiders of vrijwilligers die een functie bekleden bij het spelende team (dus: scheidsrechters, coaches + team managers). Bij uitwedstrijden horen hier ook de rijouders bij. Beperkt deze tot een absoluut minimum (4 a 5) en check altijd vooraf de website van de club die je bezoekt of en hoeveel er toegelaten worden. Dit voorkomt verassingen.
* De CTB (QR-code check) bij toegang tot het clubhuis blijft gelden, voor iedereen van 18 jaar of ouder. Geen geldige QR is helaas geen toegang.

Voor de Jongste Jeugd:

Voor de F tot en met de E8-tallen is het wel mogelijk om je kind tot aan het veld te brengen en direct weer te vertrekken. Ook zijn de ouders/verzorgers van deze groep max. vijf minuten voor afloop van de training of wedstrijd welkom om de kinderen bij het veld af te halen. Ook hier geldt weer, hoe korter hoe beter en direct weer vertrekken. 

Er is aan de JoJ-trainers en coaches gevraagd om in de gaten te houden of iedereen zich hieraan houdt. Blijkt dat er toch ouders langer blijven of veel eerder afhalen, dan betekent dit dat de club deze uitzondering, die in het belang van onze jongste leden wordt toegestaan, alsnog intrekt. Wij rekenen erop dat dit niet nodig is.

Fijn dat iedereen nog wel lekker kan hockeyen en heel veel dank voor het naleven van deze regels.