Winterstop Veldhockey

22-11 Nieuws
Beste (ouders van) leden,

De laatste speelronde op 27 en 28 november en de start van de zaaltrainingen vanaf 29 november staan voor de deur met de eerste zaal competitieronde op 5 december.
  • De zaalcompetitie loopt t/m het weekend van 19 en 20 februari 2022, al kan dit per team verschillen, niet elk team zal het laatste weekend een wedstrijd hebben.
  • In het weekend van 25/26 december en op 1 januari zijn er sowieso geen zaalwedstrijden
  • De voorjaarsvakantie Midden Nederland loopt van 26 februari t/m 6 maart 2022
  • De eerste ronde van de voorjaarscompetitie is in het weekend 12 en 13 maart 2022.
Aansluitend op dit schema zullen de velden vanaf 29 november t/m 30 januari gesloten zijn voor trainingen en wedstrijden voor alle teams, JOJ, Junioren en Senioren. Met uitzondering van:
  • De E6/F/Benjamins Pieten training op 1 december en 
  • Teams die in het weekend 3, 4 of 5 december nog een inhaalwedstrijd hebben. Die kunnen op hun reguliere team trainingsblok die week nog een keer trainen en natuurlijk hun thuiswedstrijden op het veld spelen.
Alle veldtrainingen zullen weer starten op 7 maart, volgens het normale veld trainingsschema. Vanaf 31 januari kunnen teams, als de weersomstandigheden en de veldconditie het toestaan weer starten met 1 training op het veld op eigen initiatief. Dit betekent dat teams, de coach, trainer en spelers/ouders onderling bepalen wanneer ze weer willen starten met training op het veld en dit zullen trainingen zijn ZONDER begeleiding van onze HTM co√∂rdinatoren, dus ook geen combi trainingen. Het zijn ook geen declarabele trainingen. Er kan dan getraind worden op de blokken waarop je team normaal op het veld traint. Als je al in februari gaat trainen geef dit dan wel door via [email protected] of bij de HTM co√∂rdinator van jouw lijn.

Veldruimte voor oefenwedstrijden in voorbereiding op de herstart van het veldseizoen in maart kunnen aangevraagd worden bij de wedstrijdsecretaris:
Natuurlijk is alles onder voorbehoud van hoe de situatie t.a.v. Covid zich de komende weken en maanden ontwikkeld en de beperkingen die er mogelijk nog bij gaan komen.