Wedstrijden in de zaal, Trainen op het veld

5-12 Nieuws
Nu duidelijk is dat er voor de amateursport niet de verruiming komt in de mogelijkheden om ’s avonds te trainen waar de sportbonden op hadden aangedrongen moeten we het de komende twee weken, in ieder geval tot 19 december, doen zonder zaaltrainingen.

De zaalwedstrijden zullen wel gewoon doorgaan. De KNHB gaat nog wel de nodige aanpassingen in het schema doorvoeren om wedstrijden die na 17:00 zouden zijn op een ander moment in te plannen. Dit kan een andere dag zijn later in de zaalperiode of op een ander tijdstip. Ook wedstrijden die wel gewoon voor 17:00 zouden zijn kunnen verschoven worden, bv. vervroegd om zo aan het einde van de dag ruimte te hebben voor een extra wedstrijd. Houdt dus je app in de gaten. Er kunnen zomaar dingen veranderen.

Als alternatief voor de zaaltrainingen willen we de mogelijkheid geven voor Junioren en Senioren teams die de komende weekenden nog geen zaalhockey hebben op zaterdag of zondag overdag op het veld te trainen. Let wel, geheel op eigen initiatief en bij beschikbaarheid van de eigen trainer of een ouder die de training wil doen. Ook teams die op zaterdag een zaalwedstrijd hebben en op zondag nog zouden willen trainen of andersom is dat mogelijk, zolang de ruimte op het veld het toelaat. Onze JOJ teams zullen apart geïnformeerd worden over de trainingen de komende 2 weken.

Een aanvraag hiervoor kan gedaan worden via [email protected] door de trainer, manager of aanvoerder van een team. Wel willen we de trainingen clusteren, dus je kunt wel een voorkeurtijd aangeven, maar in principe krijg je een tijdblok toegewezen zolang er voldoende ruimte is en los van de ruimte zullen we meer en meer afhankelijk zijn van de weersomstandigheden.