Sportways Hockeykamp in de meivakantie bij MHCN en kortingsactie!

24-2 Nieuws

Tijdens de meivakantie (2-4 mei) kunnen kids van 5 tot 9 jaar lekker door hockeyen bij het Sportways Dagkamp bij MHCN. Tijdens zo’n hockeykamp krijg je leuke, vernieuwende en fanatieke trainingen, waar je onwijs veel gaat leren. Je wordt ingedeeld op basis van leeftijd én niveau, waardoor je gegarandeerd als betere hockeyer thuis zal komen. Onze trainers kunnen niet wachten om met jou aan de slag te gaan! Een uniek hockeyprogramma bij jou in de buurt, waarbij je op en rond het hockeyveld aan de slag gaat met hockeyen.


Er is een kamp voor Kids (5-7jr) en voor YoungStars (7-9jr). Beiden van 2 tot en met 4 mei a.s. Je kunt kiezen tussen bijvoorbeeld drie ochtenden deelnemen, of twee of drie hele dagen. Lees hier meer, ook over de prijzen en hoe je je aanmeldt.


Prachtactie: 100 euro korting als MHCN’ner op Sportways Overnachtingskampen (!)


Je weet dat SportWays dagkampen organiseert. Maar ken jij de overnachtingskampen in Amsterdam, Antwerpen en Barcelona al? Als jij klaar bent voor je grootste hockeyavontuur ooit, dan ben jij klaar voor een SportWays overnachtingskamp! Hockeyers (en goalies) van 10 tot en met 18 jaar oud uit alle hoeken van de wereld reizen naar deze kampen voor de ultieme hockeyervaring. 


Omdat SportWays bij ons dagkampen organiseert, krijg jij als MHCN’ner €100,- cashback op een overnachtingskamp. Ga jij naar het Top FIH World Hockey Camp tijdens het WK in Amsterdam, of sluit jij de vakantie af met het EHF Euro Champions Hockey camp eind augustus? Bekijk hier de kampkalender. Waar je ook heen gaat, na een overnachtingskamp begin jij het nieuwe hockeyseizoen met een vliegende start!

Hoe werkt het? Kies het overnachtingskamp waar jij heen wil, en schrijf je in via de website van SportWays. Bevestigingsmail ontvangen? Reageer dan op deze mail, en vraag om de partnerclub korting van MHCN. SportWays verwerkt dan zo snel mogelijk de partnerclub korting.