17 maart 2022: voorstelling Positief Coachen - kom ook!

25-2 Nieuws

Gezellige avond voor onze trainers/coaches/teammanagers over betere prestaties en sterkere club!

 

Betere prestaties. Minder incidenten. Minder kinderen die afhaken. En meer plezier voor jou als trainer of coach. Daarover gaat de humoristische theatervoorstelling ‘Dat schiet lekker op zo!’, die op donderdag 17 maart aanstaande voor onze club te zien is. Meld je nu aan op www.positiefcoachen.nl/voorstellingen/mhcn, want dit mag je niet missen.

 

In de voorstelling zien we een coach die een positievere aanpak probeert bij de jeugdige sporters die hij onder zijn hoede heeft (waaronder zijn eigen zoon!). Want dat zou goed werken, heeft hij gehoord. Maar in de praktijk blijkt dat nog niet zo makkelijk te zijn…

 

Deze voorstelling is van stichting Positief Coachen, bekend van o.a. ‘Wel winnen, hè!’, en wordt omarmd door NOC*NSF.

 

De uitvoering op donderdag 17 maartaanstaande is voor al onze trainers en coaches en teammanagers. Het vindt plaats in het Anna van Rijn College (Albatros 1, Nieuwegein). De inloop is vanaf 19.15 uur, de voorstelling zelf is van19.30 tot 20.45 uur (zonder pauze).

 

De toegang is normaal €15, maar dankzij subsidie dit keer gratis. Wel moet je je van tevoren aanmelden. Dat kun je snel en gemakkelijk doen via www.positiefcoachen.nl/voorstellingen/mhcn. Daar is ook meer informatie te vinden, zoals de trailer.

 

Totdonderdag 17 maart! En uh…. vraag aan andere trainers en coaches of zij ook meegaan, dan maken we er een gezellige avond van met z’n allen.

Hockeycommissie MHCN