Start voorjaarscompetitie, afronding zaalcompetitie, Positief Coachen

5-3 Nieuws Veld hockey
Nu de voorjaarsvakantie op z'n einde loopt een goed moment om iedereen eraan te herinneren dat vanaf komende maandag 7 maart de veldtrainingen weer starten volgens het trainingsschema zoals dat ook in het najaar werd gebruikt. In de MHCN app is weer te zien wanneer jouw training / de training van je kind(eren) is. 

Vanaf komende zaterdag 12 maart gaat dan ook de competitie weer starten. Hoewel er weer heel veel kan blijft de aandacht voor Covid19 belangrijk. Test je regelmatig en als je besmet bent blijf dan weg om je teamgenoten te beschermen. Hierdoor zal het de komende maanden waarschijnlijk regelmatig voorkomen dat teams met onverwachte uitvallers zitten. Daar hebben we helaas geen pasklare oplossing voor, maar we willen alle teams oproepen dat als er een beroep op je wordt gedaan door een ander team om te helpen met invallers hieraan mee te werken zodat iedereen z'n wedstrijden kan blijven spelen.

Positief Coachen
Graag willen we alle trainers, coaches en teammanagers nogmaals wijzen op de voorstelling Positief Coachen van 17 maart aanstaande die de Hockey Commissie in samenwerking met NOC/NSF in Nieuwegein heeft kunnen organiseren en zijn er geen kosten aan verbonden. Zie hiervoor het bericht op onze website. Gericht op een positieve sport cultuur op onze club!
LET OP: In dat bericht is een link opgenomen om je op te geven. Zo kan de organisatie een beeld krijgen van de opkomst. We kunnen hier allemaal wat van leren en verwachten een grote afvaardiging van onze club.

Afronding zaalhockey
Ondanks de rommelig verlopen zaalperiode hebben we de laatste weken van de zaalperiode gelukkig nog een heel aantal zaalwedstrijden kunnen spelen en hebben er nog veel teams in de zaal kunnen trainen. 

Via onze penningmeester hebben de managers/coaches van de teams die team bijdrage voor de zaaltrainingen naar de club hebben overgemaakt een deel retour gekregen naar rato van het aantal trainingen dat voor de beperkingen en na de versoepelingen wel is kunnen doorgaan.

We hopen van harte dat het volgend seizoen weer een normaal zaalhockey seizoen kan worden.