Hockey in de zomer bij Hockeykampen en krijg een gratis hockeystick!

22-5 Nieuws

In de zomervakantie (11 t/m 13 juli 2022) komt Hockeykampen.nl weer naar MHCN voor een tof kamp voor kinderen van 6 t/m 15 jaar. Het programma is helemaal geschreven voor jou, met verschillende thema's die tijdens het kamp voorbij komen in de trainingen. Het worden geweldige dagen vol plezier, hockey en heel veel oranje! Daarnaast komt er een topspeler een clinic geven! Zij/hij zal jou de special tips en tricks geven om nog beter te worden.

 

Meer informatie of aanmelden? Bekijk:https://www.hockeykampen.nl/kalender/hockeykamp-mhc-nieuwegein/

 

Gratis The Indian Maharadja hockeystick

Bij aanmelding voor een driedaags zomerkamp krijg jij een The Indian Maharadja hockeystick cadeau. Op het aanmeldformulier kan je de maat doorgeven en wij zorgen dat er een stick in de door jou gekozen maat klaarligt op het kamp. Bekijk via deze link de actievoorwaarden.

 

Data en informatie

11 t/m 13 juli 2022 in de zomervakantie

 

De kampen starten dagelijks om 9:30 uur en zijn afgelopen om 16:30 uur. Eerder brengen of later ophalen is geen enkel probleem. Je slaapt dus lekker thuis.

 

Inclusief:

o   Heerlijke en gezonde lunch, limonade, fruit en tussendoortjes

o   The Indian Maharadja hockeystick

o  Meet & greet en masterclass van (Jong)Oranje Speler

o   Met plezier beter worden! Lekker fanatiek trainen met goede trainers en een uitdagend programma

o   Je persoonlijke hockeycertificaat

 

Op kamp met jouw vriendjes/vriendinnetjes

Wil je met jouw vriendjes of vriendinnetjes meedoen? Wel zo gezellig natuurlijk! Dat is geen probleem. Bij de aanmelding kan jij opgeven met wie jij in het groepje wil en dan gaan wij dat voor jou regelen. Meld je vandaag nog aan!

 

Liever een buitenlands hockeyavontuur?

Naast de hockeykampen in Nederland, organiseert Hockeykampen.nl ook een Barcelona Hockeykamp van 29 juli t/m 6 augustus 2022. Tijdens het kamp wordt er veel gehockeyd, gaan we naar de stad, gaan we naar het strand en is er een superleuk avondprogramma. Het kamp is te boeken met of zonder vliegticket. Meer informatie over dit kamp is te vinden op de website.