Voorbereiding teamindeling seizoen '22/'23 (inclusief selectietrainingen)

2-6 Nieuws
In week 24 (13-16 juni) vinden de laatste voorbereidingen plaats voor de teamindelingen van de jeugd teams voor komend seizoen, waaronder het houden van selectietrainingen. Daarom ziet het trainingsschema voor de junioren er in die week als volgt uit:

dag
tijd
teams
wat
Maandag 13 juni
17:30-19:00 uur MC Selectie- en inlooptraining

19:00-20:30 uur JA+JB Selectie- en inlooptraining
Dinsdag 14 juni
17:30-19:00 uur
MD+JD Mini-toernooi

19:00-20:30 uur MA Selectie- en inlooptraining
Woensdag 15 juni 15:45-16:45 uur Benjamins Normale training

16:30-17:30 uur F en E6 Inlooptraining
Donderdag 16 juni 17:30-19:00 uur
JC Selectie- en inlooptraining

19:00-20:30 uur
MB Selectie- en inlooptraining

Let op:
De trainingen, m.u.v. de Benjamins, F en E6, worden bepaald op de categorie waar je VOLGEND seizoen in speelt. Dus speel je nu bv. in de M8E1, dan kom je naar de MD trainingen of ben je bv 2e jaars MB, dan kom je naar de MA training.
Het normale trainingsschema voor de jeugdteams komt deze hele week te vervallen. Er is dus maar 1 training per leeftijdscategorie deze week.

Training Benjamins en inlooptraining voor F- en E6-jeugd
De Benjamins hebben hun normale training. Voor de F- en E6-spelers houden we een inlooptraining: alle kinderen zijn van harte welkom en we maken er iets leuks van!

Mini-toernooitjes voor de D-lijn
Voor de D-lijn worden er geen selectietrainingen gehouden. Op dinsdag 14 juni organiseren we voor deze lijn een mini-toernooi, waarbij wedstrijdjes van 4 tegen 4 worden gehouden.

Selectietrainingen A, B- en C-lijn
Voor de selectieteams en de spelers uit de andere teams die willen meedoen, zijn er speciale trainingen waarin iedereen zich van zijn of haar beste kant kan laten zien. Velen hebben al door het invullen van het formulier sociale voorkeur kunnen aangeven of ze in aanmerking willen komen voor selectietrainingen en je trainer, lijncoordinator of HTM hebben daarnaast ook kunnen aangeven wie in aanmerking komt voor de training. Heb je dat nog niet gedaan of twijfel je of het duidelijk is dat je graag mee wilt doen? Neem dan zo snel mogelijk contact op met je trainer. Die regelt het dan wel. Zit je nu in een 1e lijns team (bv de MD1 of MB1) dan wordt je sowieso uitgenodigd.

Inlooptraining voor spelers die niet meedoen aan selectietraining
Wil je niet meedoen aan de selectietrainingen? Geen probleem, er is tegelijkertijd een inlooptraining op het andere veld zodat je wel gewoon kunt hockeyen in deze week met de spelers waarmee je volgend seizoen in jouw leeftijdscategorie gaat tegenkomen.

Hoe werkt een selectietraining?
We selecteren natuurlijk niet op basis van 1 training. Jullie trainers hebben de laatste weken al met ‘selectie-ogen’ naar iedereen gekeken en hebben contact gehad met jullie coaches en met de lijncoördinatoren. Je hoeft dus echt niet extra nerveus te zijn voor een selectietraining. Ga gewoon lekker hockeyen – dan komt alles goed.

Bekendmaking teamindeling
We maken de teamindeling in week 25 of uiterlijk week 26 bekend via de website van MHCN.

Heb je nog vragen?
Mocht je nog vragen hebben dan kun je altijd bij je trainer terecht.