Indelen scheidsrechters junioren seizoen 2022 - 2023

1-7 Nieuws

Beste jeugdleden, ouders, teammanagers en coaches,  

 

Aan het einde van het seizoen heeft de arbitragecommissie de balans opgemaakt; wat ging er goed en wat kan beter. Er kwam onder andere naar voren dat zij afgelopen seizoen alles in het werk hebben moeten stellen om elke week alle wedstrijden van scheidsrechters te voorzien. 

 

Het indelen heeft dit seizoen zoveel tijd gekost dat de draagkracht voor komend seizoen evenrediger verdeeld zal gaan worden. Zoals reeds besproken in de ALV van 20 juni jl. zal het volgende indeelbeleid gehanteerd worden voor het komende seizoen: 

 

Zodra de indelingen en wedstrijden bekend zijn, zullen deze in Lisa worden gezet. Scheidrechters kunnen zichzelf dan indelen op een wedstrijd. We stimuleren iedereen dit vooral te doen! 

 

Voor de wedstrijden die nog niet zijn ingevuld zal de arbitragecommissie zijn uiterste best doen om deze in te vullen voor woensdag 18:00 uur voorafgaand aan de wedstrijd. Indien dit niet is gelukt, is het team verantwoordelijk scheidsrechters op diens team ingezet te krijgen. 


Eén van de grootste wijzigingen op eerder beleid is om per team 3 personen (vaders, moeders, evt. broers/zussen etc.) kaartgerechtigd te hebben zodat er in geval van nood altijd beroep op deze personen kan worden gedaan. 

Voor het behalen van een kaart worden er aan het begin van het seizoen cursussen georganiseerd die geheel kosteloos zijn. Hier kunnen ouders of andere familieleden zich op inschrijven. 

 

We verwachten ieders medewerking, de club zijn we immers met zijn allen! 

 

Mochten er vragen of opmerkingen zijn dan kunnen jullie contact opnemen met de arbitragecommissie via [email protected] 

 

Met sportieve groet, mede namens de arbitragecommissie, 

 

Het Bestuur