Herfstvakantie Jeugd

14-10 Nieuws

De belangrijkste punten in dit bericht:

 

  • Geen competitie op zaterdag 15, 22 en 29 oktober (mogelijk wel inhaal- of oefenwedstrijden)
  • Herindeling poules jeugd competities
  • Aangepast trainingschema in de herfstvakantie

 

Einde voorcompetitie en herindeling

Voor de junioren en jongste jeugd is de voorcompetitie afgelopen zaterdag afgerond. Zaterdag 15, 22 en 29 oktober zullen er geen competitie wedstrijden zijn voor onze jeugdteams. De KNHB Midden Nederland zal o.b.v. de standen in de poules van de voorcompetitie nieuwe poules samenstellen waarvoor de eerste wedstrijden gepland zijn op zaterdag 5 november.

Voor de O18 jeugd zal de nieuwe indeling gelden tot het einde van het seizoen. Voor de andere jeugd teams (junioren en jongste jeugd) zal de nieuwe indeling gelden tot de winterstop/zaalcompetitie. In het voorjaar, na de zaalcompetitie, zal er voor die teams nogmaals een herindeling zijn.

Komende weken zijn er dus geen wedstrijden. Mocht je op zaterdagen onderling willen oefenen of een tegenstander van buiten kunnen regelen om een oefenwedstrijd te spelen moet er natuurlijk een veld en tijdstip gereserveerd worden. Neem daarvoor contact op met [email protected] Een oefenwedstrijd uit regelen is ook altijd leuk. Via bijvoorbeeld de facebook groep "Hockey Oefenpotjes" worden regelmatig oproepen voor oefenwedstrijden gepost. Ook voor breedte teams.

Trainen in de herfstvakantie

In de herfvakantie zal er een aangepast trainingsschema gelden waarbij op een aantal uitzonderingen na geldt: Teams kunnen trainen op een van hun normale vaste trainingsmomenten als de trainer(s) in de vakantie beschikbaar is/zijn om training te geven. Teambegeleiders (coaches/manager en trainers) stemmen dit onderling af. 

De uitzonderingen zijn:

 

  • Geen Combi-O14 training op maandag 24 oktober
  • Geen Combi-O16/O18 training op maandag 24 oktober
  • Geen training voor de Benjamins en O8 jeugd op woensdag 26 oktober
  • Geen keeperstraining op woensdag 26 oktober
  • Een inlooptraining voor de O10 en O9 jeugd op woensdag 26 oktober van 16:30 – 17:30.
  • Geen training voor de O10 en O9 jeugd op vrijdag 28 oktober

Sleutels om het hek en de kleedkamers te openenen en te kunnen trainen (en na afloop weer af te sluiten) zijn indien nodig op te halen bij Esther van Doorn. Neem dan contact op via 06-46065541. Doe dit wel liefst een dag van te voren zodat Esther bijtijds de sleutel kan klaarleggen mocht ze op de dag zelf niet thuis zijn.

Bij eventuele vragen kan er contact worden opgenomen via [email protected]