winterstop op veld en zaaltrainingen

28-11

Beste (ouders van) leden,

 

De laatste speelronde op het veld is op 3 en 4 december (4 december alleen nog inhaalwedstrijden voor seniorenteams) en vanaf 28 november starten de zaaltrainingen.

  • In de week van 28 november t/m 2 december kunnen de junioren teams 1 keer in de zaal trainen en 1 keer op veld op je reguliere trainingstijd.
  • De O10-, O9-, O8-teams en de benjamins hebben een Pieten training op 30-11 en gaan 1 week later starten met zaaltraining. De O10-teams starten op 2 december met zaaltraining.
  • De zaalcompetitie loopt van het weekend 10 en 11 december t/m het weekend van 18 en 19 februari 2023, al kan dit per team verschillen, niet elk team zal het laatste weekend een wedstrijd hebben.
  • In het weekend van 24 en 25 december en op 31december en 1 januari zijn er sowieso geen zaalwedstrijden
  • De voorjaarsvakantie Midden Nederland loopt van 25 februari t/m 5 maart 2023
  • De eerste ronde van de voorjaarscompetitie is in het weekend 11 en 12 maart 2022.

Aansluitend op dit schema zullen de velden vanaf 5 december t/m 29 januari gesloten zijn voor trainingen en wedstrijden voor alle teams, JOJ, Junioren en Senioren. Met uitzondering van:

  • De seniorenteams mogen t/m 9 december buiten doortrainen. Zij hebben geen zaaltraining en kunnen indien weer toelaat nog 1 week langer doortrainen.  Op 10 december is de klusdag (meld je aan en help mee) en daarna gaat de accommodatie t/m 29 januari op slot. De teams moeten zelf kijken of de veldconditie goed genoeg is om te trainen.

Alle veldtrainingen zullen weer starten op 6 maart, volgens het normale veld trainingsschema. Vanaf 30 januari kunnen teams, als de weersomstandigheden en de veldconditie het toestaan weer starten met 1 training op het veld op eigen initiatief. Dit betekent dat teams, de coach, trainer en spelers/ouders onderling bepalen wanneer ze weer willen starten met training op het veld en dit zullen trainingen zijn ZONDER begeleiding van onze HTM coördinatoren, dus ook geen combi trainingen. Het zijn ook geen declarabele trainingen. Er kan dan getraind worden op de blokken waarop je team normaal op het veld traint. Als je al in februari gaat trainen geef dit dan wel door via [email protected] of bij de HTM coördinator van jouw lijn.

 

Veldruimte voor oefenwedstrijden in voorbereiding op de herstart van het veldseizoen in maart kunnen aangevraagd worden bij de wedstrijdsecretaris: