(Bij-)leren als scheids en het WK kijken: Praat 22 feb. mee!

21-1 Nieuws

Het WK hockey in India is in volle gang. Oranje ‘deed’ de poulefase met twee vingers in hun neus. Maar waarom kreeg Jorrit Croon die strafcorner, terwijl hij net buiten de cirkel shoot maakte tegen Chili? Waarom spreken de scheidsrechters op het WK de spelers zo vaak relaxt en met een glimlach aan? Op 22 februari om 19:30 uur gaan wij hierover graag met jou in gesprek.


Ben je scheidsrechter of wil je weten hoe je wedstrijden goed begeleidt? Kom dan de 22e naar de discussieavond voor scheidsrechters. Wij bespreken daar grappige, interessante en lastige situaties van het WK , of waar je zelf tegenaan loopt. Wij geven uitleg en gaan in gesprek. Niet alleen leuk, maar ook dé voorbereiding voor het aanstaande veldseizoen!


Dus kijk het WK (op Ziggo Sport (kanaal 14), onthoud je vragen of opmerkingen en kom de 22e meepraten! Het WK loopt nog tot 29 januari en de wedstrijden vanaf de kwartfinales komen er nog aan! Een paar tips bij het kijken: Hoe is de positionering van de scheidsrechters? Wat gaat goed en wat niet? Waarover ontstaat discussie? Wie was jouw favoriete arbiter en waarom? Hou je vragen bij, onthoud welke wedstrijd het was en welke spelsituatie en neem ze mee op de 22e. Lukt het je om het beeld mee te nemen (bijv. Via YouTube), graag!


Kom je? Stuur dan ajb je naam naar [email protected]. Hier stuur je ook alvast je vragen of WK momenten op die jij graag bespreekt (bijv wedstrijd en link naar fragment op YouTube). De avond is voor alle leeftijden, elk type scheids (in opleiding tot cs+) en voor andere geïnteresseerden. Alvast leuk dat je komt! 

 

Reacties
Wil je reageren op het nieuws ?

Gisteren uitgebreid België-Nederland bekeken. Veel te zien ! Voor alle (a.s.) CS+ers en scheidsrechters met ambitie is 22 februari een uitgelezen kans om stappen te maken !

Jan Smulders28-1-2023 @ 11:12:41

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?