Alarm: Leden Barcommissie gezocht!

5-3 Nieuws

De bar is het kloppend hart van onze club. Voor jouw koffietje op die koude zaterdagmorgen of om jouw team een geweldige derde helft te verzorgen. Om dit te kunnen blijven doen, en omdat diverse barcommissieleden, die jarenlang veel tijd in de bar hebben gestoken (Jort, Freek en Jan-Willem) niet meer of binnenkort minder beschikbaar zijn voor de bar, zijn wij met spoed op zoek naar vrijwilligers voor de volgende functies:

  • Voorzitter Barcommissie
  • Planner voor de zondag (captains en bardiensten)
  • Barcaptains (vrijdagavond en zondag)

Als Voorzitter Barcommissie zorg je (o.a.) voor de interne en externe planning, ben je betrokken bij inkoop en voorraadbeheer, heb je contact met toeleveranciers, leden en vrijwilligers, werk je nauw samen met de barcommissie en ben je contactpersoon voor het bestuur. Je bent de spin in het web van onze horeca, gaat graag met mensen om, bent een regelaar en hebt bij voorkeur ervaring met, en/of affiniteit met horeca. De rol kost je gemiddeld zo’n 3-4 uur per week en je werkt samen met een team van geweldige barcaptains (Jeffrey en Bart Rijdes, Caroline Smook en Niels Hansen).


Als planner verzorg je een schema voor de barbezetting van de zondag (barcaptains en bardiensten). Ben je handig met plannen dan kost dit je 1-2 uur per maand. Het is tegelijk de manier om de barcommissie en hun werk beter te leren kennen, mocht je interesse hebben in een bredere rol maar nog twijfelen.


Als barcaptain voor de vrijdagavond en de zondag leid je alles rond de bar in goede banen (Dit houdt o.a. in: Instructies aan de leden of ouders die de bardienst doen, meedraaien in diensten (verschillende tijden mogelijk) en het beantwoorden van vragen).


Voor alle rollen geldt:

  • Je werkt samen met een geweldig, enthousiast team, dat zorgt dat jij goed wegwijs wordt gemaakt en geholpen wordt.
  • Je draagt wekelijks bij aan heel veel blije gezichten onder onze leden, ouders en vrijwilligers.
  • Je leert de club en iedereen die daarbij betrokken is snel kennen en doet veel leuke, nieuwe contacten op.
  • Koffie van de zaak ;)
  • De mogelijkheid om een keertje proef te draaien voordat je een rol oppakt.

Help jij mee? Mail Freek den Brok ([email protected]) of bel/app hem (06-43779993), voor meer informatie of een afspraak. Fijn als wij snel van je horen, wij hebben je hard nodig!