Uitvaart Jan Willem van Dijk: Vorm onze erehaag.

2-4 Nieuws

Namens de familie en betrokkenen, allereerst dank voor het grote aantal lieve, warme reacties na het overlijden van Jan Willem, ons Lid van Verdienste. En wat een prachtig eerbetoon dit weekend op en langs de velden, door zoveel teams, zoals op de foto Jan Willem's veteranenteam dat een minuut stilte in acht nam. Bijgaand een update over zijn uitvaart, met een verzoek naar al onze leden en betrokkenen.


Op donderdag 6 april a.s. vindt de uitvaart plaats. Vanwege Jan Willem’s enorme betrokkenheid bij onze club en door alles wat hij voor MHCN en velen van ons betekent heeft, is door de familie besloten om met de rouwstoet langs MHCN te rijden. Een mooi eerbetoon! Als je wilt, kan jij bijdragen om dit eerbetoon nog mooier te maken en een laatste groet te brengen aan Jan Willem.


Wij vragen iedereen die wil en kan, om 8:30 uur naar de club te komen, om een erehaag te vormen tussen de club en Noorderveld. Rond 9:00 uur rijdt de rouwstoet langs. Mocht je in de gelegenheid zijn, neem dan ook een witte roos (graag zonder verpakking) mee. Familie, betrokkenen en bestuur denken met de haag en de rozen een mooie invulling te geven aan hoe Jan Willem het graag gezien zou hebben. 


Na het passeren van de stoet kan je in het clubhuis de uitvaart via een livestream volgen en herinneringen uitwisselen. Koffie en thee zijn aanwezig. 


Fijn als je er donderdag 6 april om 8:30 uur bent. 

 

Reacties
Wil je reageren op het nieuws ?

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?