Einde seizoen, laatste trainingen etc.

9-6 Nieuws

Beste Jeugdleden,

De laatste competitie wedstrijden zullen morgen 10 juni worden afgewerkt en dan gaan we toe werken naar de mini-slotdag op zaterdagochtend 17 juni aanstaande en de Kamelentoernooien in de weekenden van 24 juni en 1 juli. 

Vanaf volgende week zullen wat aanpassingen in het trainingsschema worden gemaakt.

Junioren (O12 t/m O18)

  • De combitrainingen op maandag en dinsdag voor de juniorenteams stoppen
  • Kunnen in overleg tussen team en trainers 1x per week op een van hun vast tijdblokken trainen. We weten ook dat dit o.a. de tijd van examenreizen is, dus al er trainers om die of een andere reden niet meer kunnen, kunnen ook ouders zo’n training begeleiden natuurlijk
  • De laatste trainingsmogelijkheid van dit seizoen zal zijn op donderdag 22 juni

Jongste Jeugd (O8, O9, O10)

  • De JOJ trainingen op woensdag en vrijdag zullen komende week (op 14 en 16 juni) normaal worden afgewerkt
  • Na volgende week stop te vrijdagtraining en wordt er nog getraind op woensdag 21 en woensdag 28 juni, dan stopt ook het seizoen voor de JOJ.

Benjamins en de keeperstraining

  • De groep benajamins en de keepers zullen door de trainers worden geinformeerd (of zijn dat al) over de laatste trainingen.

Ondertussen zijn we druk bezig met de teamindelingen van de jeugdteams voor komend seizoen. De verwachting is dat die ergens in de week van 19 juni bekend worden gemaakt. Voor het nieuwe seizoen zijn we natuurlijk ook nog op zoek naar trainers, coaches en managers van de nieuwe jeugdteams en ook seniorenteams. Vond je het afgelopen jaar super leuk, of denk je langs de hekken "hé dat lijkt me ook super leuk om te doen”. Meldt je bij de htm (trainers) ([email protected]) of lijncoordinatoren (coaches/managers) ([email protected], [email protected], etc.). We zijn ook nog op zoek naar een lijncoordinator voor de JO12 lijn, voor de MO14 lijn en de MO18 lijn voor volgend seizoen. Meldt je daarvoor bij ondergetekende [email protected].

Rest mij alle trainers, coaches, managers, spelbegeleiders, scheidsrechters en alle andere vrijwilligers die zich hebben ingezet om dit hockey seizoen weer in goede banen te leiden te bedanken voor hun inzet. Was je zo’n vrijwilliger dit seizoen: lees dit bericht op onze website. Het bestuur nodigt je uit om je bedanken voor je inzet.

Met sportieve groet,

Namens alle lijncoördinatoren, de Hockey Commissie en de HTM

Peter Slingerland