Vanuit de barcommissie en het clubhuis

10-9

Vanuit de barcommissie en het clubhuis:

  • Graag nog barcaptains gezocht voor vooral de zondag, laat mij (Freek) iets weten wanneer je interesse hebt, want ik heb er niet meer de tijd voor. En dit om te voorkomen dat bijv. de keuken dicht moet: [email protected]
  • Wie wil verantwoordelijk zijn, om de buiten kliko’s in de gaten te houden: wanneer een nieuwe zak, even legen in de ondergrondse, klein rondje om de velden. Het is maar een uurtje per week (of 2x een half uur of zo), wanneer is helemaal aan jou. Mooi om te combineren als je jouw kind brengt en je je toch even staat te vervelen. Of leuk met een collega-ouder. Graag ook een mail naar [email protected]
  • Duurzaam en milieu: we hebben papier en karton apart (geen koffiebekertjes!), we hebben statiegeld apart (blikjes en flesjes), de rest is restafval. Glaswerk kun je afgeven bij de bar.
  • Lichten aan en uit: graag tijdig de veldverlichting uit doen, als je klaar bent met trainen. En de halve verlichting aan doen, als je nog op het terras zit (dan kan de binnenverlichting van clubhuis uit trouwens).
  • We hebben een nieuwe schoonmaak: graag samen zorgdragen voor het netjes achterlaten van kleedkamers en WC-gebruik. En niet te lang douchen, want de energiekosten zijn er niet minder op geworden.
  • Het is niet toegestaan, alcohol of glaswerk in de kleedkamers te nuttigen. Als dat dan toch gebeurt, zal de kleedkamer-faciliteit je ontnomen worden.
  • Bier en wijn in glaswerk mag alleen genuttigd worden boven: terras en binnen. Ga ja naar beneden of naar de velden, zal het in plastic moeten.
  • Wie heeft er nog muntgeld, alles is welkom maar voor al 0,50 en kleiner. Dit kun je bij de bar inwisselen voor briefgeld. We worden ooit misschien wel cashless, maar zonder deze muntjes we het versneld (of veel fooi).

We gaan het laatste jaar in op ons huidige sportpark, maar we moeten het nog wel allemaal bruikbaar en netjes houden. Na de Kamelen toernooien in juni 2024, kunnen we het gaan hebben over een afbraak feestje ………..

Namens de barvrijwilligers, Freek

 

Reacties
Wil je reageren op het nieuws ?

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?