Op naar Parkhout

21-9 Nieuws

Nog één seizoen en dan verhuizen we naar een nieuwe accommodatie op sportpark Parkhout. De eerste paal voor het nieuwe clubhuis zit inmiddels al een paar maanden in de grond. De benedenverdieping is gestort en er wordt hard verder gebouwd. Via de sociale kanalen en de website MHCN.nl is dit te volgen. Dit traject naar ons nieuwe complex bestaat uit meer dan de bouw van een clubhuis. Er moeten velden komen, het clubhuis moet worden ingericht, het terrein dient te worden aangekleed en zo gebeuren er nog veel meer dingen.

De bouwcommissie, onder leiding van Jaco de Visser en Jan Smulders, heeft voor al deze zaken een aantal taakgroepen in het leven geroepen. Deze commissies met leden van de vereniging zijn enthousiast aan de slag gegaan en hebben al werk verricht. Maandag 18 september hebben alle taakgroepen hun bevindingen tot nu toe gepresenteerd aan elkaar en aan de besturen van de hockeyclub en van de Stichting Hockeyaccomodatie Parkhout. Een inspirerende avond voor iedereen. 

Hier komen de taakgroepen op een rijtje met een beknopt overzicht wat ze doen. In een later stadium zullen de commissies hun plannen uitleggen en zich voorstellen.

Taakgroep Clubhuis/paviljoen: Bouwen van een modern clubhuis met verzonken kleedkamers, de beelden zie je in de bouwjournaals, op de schermen en op de grote poster en de tijdlijn in het clubhuis. 

Taakgroep Velden: We willen drie groene watervelden en een oefenveld. De aanbesteding is inmiddels geweest. Duurzaamheid is belangrijk, maar ook in de verlichting en het beregeningssysteem. 


Sebas Pronk tijdens de presentatie van de Taakgroep Velden.

Taakgroep Omgeving: Deze groep kijkt naar stalling voor fietsen en scooters, een speelgelegenheid en groenvoorziening ter aankleding van het complex, met oog voor praktische zaken en biodiversiteit. Ook de buitensportvoorzieningen voor het Cals-college worden ingepland. 

Taakgroep Interieur: Hier wordt een gezellig en praktisch interieur ontworpen en vormgegeven, ook rekening houdend met diverse mogelijkheden voor teambesprekingen, vergaderingen en cursussen, maar vooral voor een prettige ontvangst, de gezellige derde helft, feesten, The-dansants en evenementen.

Taakgroep Bar: We willen onze leden en gasten vlot kunnen helpen. Aan de inwendige mens wordt gedacht met een goed assortiment en moderne apparatuur.

Taakgroep Communicatie: Deze commissie heeft tot doel de leden betrokken te houden bij de plannen en keuzes omtrent de verhuizing. We willen de leden informeren over de vorderingen van de bouw, de aanstaande verhuizing én toekomstige mogelijkheden. Ook verzorgt deze commissie de informatie in-en extern. Zij zijn te bereiken via [email protected]

Plaat met nieuwe clubhuis gemaakt door Taakgroep Communicatie 

Vragen, suggesties, aanmeldingen sponsors, hulp voor de verhuizing en wat je verder nog bedenken kunt, je kan het allemaal mailen naar de secretaris van de Bouwcommissie: [email protected] of [email protected]

 

Reacties
Wil je reageren op het nieuws ?

Toppi

Seppe Rijpkema22-9-2023 @ 09:42:14

Toppi

Seppe Rijpkema22-9-2023 @ 09:42:22

Toppi

Seppe Rijpkema22-9-2023 @ 09:42:29

Toppi

Seppe Rijpkema22-9-2023 @ 09:42:36

Toppi

Shiva Chotoe22-9-2023 @ 10:07:04

Toppi

Shiva Chotoe22-9-2023 @ 10:07:04

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?