Spelregelcursus/scheidsrechterscursus weer van start!

16-1

Er gaat weer een spelregelcursus starten!

Wil jij graag hockeywedstrijden begeleiden? Geef je dan nu op voor de cursus! Alle jeugdleden uit de A en B lijn die nog geen kaart hebben worden automatisch ingedeeld. Iedereen vanaf de C, senioren en geïnteresseerde ouders/vrijwilligers kunnen zich nu opgeven. Mocht uw kind nu bij de E8 spelen en volgend jaar naar de D gaan, dan is het nu een goed moment om alvast je kaart te halen. Je krijgt toegang tot de KNHB e-learning en hebt dan tot 05-03-2020 de tijd om deze stof te bestuderen. De ervaring leert dat je daar ruimschoots voldoende tijd voor hebt.

Vóór het examen komen er nog 2 avonden op de club waarbij extra uitleg wordt gegeven en waarbij eventuele vragen beantwoord zullen worden. Het examen wordt schriftelijk afgenomen door een KNHB examinator ook in ons eigen clubgebouw (examen: donderdag 05-03-2020).

Opgeven voor de e-learning kan vanaf nu door een e-mail te sturen naar:[email protected](let op: het mailadres waarvandaan je de aanvraag stuurt zal ook gebruikt worden om de inlogcodes naar toe te sturen.)

De arbitragecommissie