Nieuw: SportWays Hockeykamp in de herfstvakantie bij MHCN.

6-9 Nieuws

SportWays organiseert aanstaande herfstvakantie een hockeykamp bij MHCN. Hockeyers van 5 tot en met 13 jaar gaan, samen met de enthousiaste, zeer ervaren trainers van SportWays, aan de slag om nieuwe skills te leren, basistechnieken te verbeteren en lekker veel te hockeyen! De uitdagende clinics en afwisselende oefeningen zorgen ervoor dat je veel nieuwe dingen gaat leren. Maar er is ook genoeg ruimte om nieuwe vrienden te maken en leuke spellen te doen.

Schrijf je snel in voor het SportWays Dagkamp bij MHCN. Je gaat twee of drie hele dagen aan de slag met hockey, op én rondom het veld. Van spits tot verdediger, iedereen gaat als betere hockeyer naar huis. Zien we jou?

Meer info:

* Hockeykamp van 18 t/m 20 oktober 2021

* Voor: Kids: 5 t/m 7 jaar  |  YoungStars: 7 t/m 9 jaar  |  Juniors: 10 t/m 13 jaar

* Tijden, prijzen en meer infomatie vind je hier.

10% clubkorting

MHCN biedt al haar leden 10% clubkorting aan voor het SportWays hockeykamp! Gebruik bij aanmelden de code NieuwegeinKids, NieuwegeinYoungStars of NieuwegeinJuniors om gebruik te maken van deze korting!

Over SportWays

SportWays organiseert al meer dan 30 jaar lang hockeykampen, op clubs in Nederland én in het buitenland. Het doel van SportWays is om kinderen op sociaal- en hockeygebied een fantastische ervaring te bieden. Door middel van fun and learning krijgen deelnemers een afwisselend programma, waarin zij worden uitgedaagd om het beste van zichzelf te laten zien en plezier te beleven aan hun eigen hockeyspel.