Spelregelcursus en nieuwe scheidsrechters gezocht!

12-9 Nieuws

Wil jij hockeywedstrijden begeleiden? Geef je dan nu op voor de aanstaande spelregelcursus! Niet alleen kan MHCN nog wel wat scheidsrechters gebruiken, maar de cursus is ook dé manier om het spelletje beter te snappen. Als scheidsrechter leidt je wedstrijden in goede banen. Een uitdagende, maar leuke taak!


Alle jeugdleden uit de A en B lijn die nog geen kaart hebben worden automatisch ingedeeld. Iedereen vanaf de C, senioren en geïnteresseerde ouders/vrijwilligers kunnen zich nu opgeven om de e-learning te doen. 


Je krijgt inlogcodes via e-mail toegestuurd en hebt dan tot 01-10-2021 de tijd om deze stof te bestuderen. De ervaring leert dat je daar ruimschoots voldoende tijd voor hebt.


Vóór het examen komen er nog 2 avonden op de club waarbij extra uitleg wordt gegeven en waarbij eventuele vragen beantwoord zullen worden. Het examen is digitaal en kan je rustig thuis maken. Opgeven voor de e-learning doe je door een e-mail te sturen naar [email protected] (let op: het mailadres waar vandaan je de aanvraag stuurt zal ook gebruikt worden om de inlogcodes naar toe te sturen!)