Deadline gratis wedstrijdshirt ophalen 25 september en dragen verplicht!

15-9 Nieuws Er zijn al honderden Vakgarage De Liesbosch-wedstrijdshirts opgehaald. Mooi om er zoveel te zien tijdens het eerste competitieweekend! Nog niet gelukt om 'm af te halen? Doe dit uiterlijk zaterdag 25 september a.s. Want daarna vervalt jouw recht op een gratis shirt en gaan de niet opgehaalde shirts de verkoop in. Dan kan je 'm alleen nog kopen voor 45 euro! Ophalen dus...

Daarnaast: De sponsor doet niet voor niets zo'n investering, daar hoort natuurlijk zichtbaarheid bij! Het dragen van je nieuwe wedstrijdshirt is dan ook verplicht. Logisch toch? Voor wat hoort wat! Uitzondering zijn alleen leden die het gratis shirt niet of te laat besteld hebben. Vanaf nu zijn er ook alleen nog maar bedrukte shirts te koop. 

Nog even de informatie over de gratis shirts op een rijtje:

- De shirts zijn vanaf woensdag 1 september op te halen bij Intersport Twinsport Nieuwegein (Cityplaza). Openingstijden en adres vind je hier.
- De shirts zijn alleen op te halen door leden die het shirt op tijd en via het daarvoor bestemde formulier hebben gereserveerd. Niet via het formulier en/of niet op tijd gereserveerd, betekent helaas GEEN gratis shirt. Intersport Twinsport heeft van MHCN een lijst ontvangen van diegene die gereserveerd hebben en hanteert deze bij uitgifte, dus zal je vragen om je naam.
- De shirts zijn, voor wie niet gereserveerd heeft, ook vanaf woensdag direct te koop bij Intersport Twinsport, tegen de geldende prijs van 45 euro.
- Er hadden, via het reserveringsformulier, ook een aantal leden uit onze eerstelijnsteams en keepers gereserveerd. Zoals (toen) aangegeven, komen zij NIET in aanmerking voor dit shirt. Onze eerstelijnsteams krijgen een Care for Coffee-shirt (in bruikleen) uitgereikt via hun teammanager en voor keepers zijn speciale keepershirts uitgereikt.
- Ophalen kan tot en met zaterdag 25 september a.s. Shirt niet opgehaald? Dan vervalt je recht op een gratis shirt en kan je het alleen nog aanschaffen tegen de verkoopprijs.

Mede namens Vakgarage De Liesbosch wenst MHCN jullie heel veel plezier van je nieuwe shirt en verheugt zich nu al om honderden van jullie hierin te zien spelen!