Inloggen
Home
Handige links
Agenda
4-3 
Bestuursvergadering
11-3 
Basiscursus Trainer/
11-3 
HC-vergadering
13-3 
Uitlegavond tbv sche
15-3 
Uitlegavond tbv sche
18-3 
Examen scheidsrechte
25-3 
Basiscursus Trainer/
 
Hele agenda
Contact
MHCN
Newtonbaan 10
3439 NK Nieuwegein

030-6048339
Volg MHCN ook op:  
Keeperscompetitie
  Team # tegen
Dames 1 - Beker 
Meisjes A5 
Meisjes C5 
Meisjes C5 
Meisjes B3 
# tegen = aantal doelpunten tegen

Nieuwsafbeelding

15-2-2019 | 
Beste leden, ouders en clubgenoten, 

9/10 maart is het weer zover, dan gaat de veldcompetitie weer van start! 
Wij willen jullie aandacht vragen voor het volgende programma op zondag 10 maart: 
12:00 - Uitreiking van de Grote Club Actie! 

Nieuwsafbeelding

14-2-2019 | 
Beste leden, 
Zoals al eerder gemeld heeft Intersport voor alle leden van onze club als welkom een voucher van 20% korting, voor de aanschaf van nieuwe hockeyschoenen en/of hockeysticks, beschikbaar gesteld. Deze vouchers zijn geldig tot 1 april 2019. 

Nieuwsafbeelding

6-2-2019 | 
Er zijn enkele vragen gekomen uit de C-jeugd over de scheidsrechterscursus. Dat komt mooi uit want we zien graag jong talent. Natuurlijk mag je ook mee doen als je in de C-jeugd zit, je bent van harte welkom!
 

Nieuwsafbeelding

1-2-2019 | 
Beste leden, ouders en clubgenoten,
Hierbij willen wij jullie aandacht vragen voor de Algemene ledenvergadering. Deze zal plaatsvinden op woensdag 5 juni, aanvang 20:00. Verdere informatie volgt te zijner tijd. 
Met vriendelijke groet, Bestuur MHCN

Nieuwsafbeelding

1-2-2019 | 
Beste Leden,
Zoals de meeste mensen hebben gehoord heeft Summit Sport helaas moeten besluiten zijn deuren te sluiten. Middels deze weg wil het bestuur Alex Dubbers, naast de prettige samenwerking, hartelijk danken voor zijn inzet en hulp de afgelopen jaren.

Nieuwsafbeelding

28-1-2019 | 
Er gaat weer een spelregelcursus starten!
Alle jeugdleden uit de A en B lijn, senioren en geïnteresseerde ouders/vrijwilligers kunnen zich nu opgeven om aan de e-learning mee te doen. Met name ouders van de Jongste Jeugd leden (E8) willen we uitnodigen om zich op te geven. Zodat als ze volgend jaar in de D spelen je gelijk ook hun

Nieuwsafbeelding

21-1-2019 | 
Beste leden, ouders en clubgenoten,
Zoals op de nieuwjaarsreceptie gepresenteerd is Care for Coffee  voor 3,5 jaar de nieuwe hoofdsponsor van MHCN! 

Nieuwsafbeelding

17-1-2019 | 
Beste clubgenoten en ouders, 
Mixed Hockeyclub Nieuwegein, is een echte familievereniging die veelal op de kracht van vrijwilligers draait. Echter zijn er op een aantal plekken binnen de organisatie van onze vereniging vacatures vrij gekomen waar wij als club een aantal helpende handen voor nodig hebben. Namelijk op de
12-11-2018 | 
Beste leden,
Vrijdag 30 november is de laatste dag dat er nog getraind kan worden op de velden. De winterstop zal duren tot 4 maart. Alleen in overleg met de Hockey Technisch Manager kan er wellicht in de tweede periode van februari getraind worden. Dit geldt voor zowel de jeugd als senioren teams. Gedurende de winterstop

Nieuwsafbeelding

26-9-2018 | 


Beste mensen,
We merken dat we vaak nog vergeten:
 
* ballencontainers weer compleet terug op de goede plaats (hè, te weinig? Kijk eens rond de velden en haal ze gewoon even samen op na je training)
* licht uit als je als laatste van het veld komt

Nieuwsafbeelding

31-5-2018 | 
De laatste dagen is er naast veel zon en veel warmte ook regenbuien en onweer. Vanuit de KNHB wordt advies gegeven wat te doen met onweer. Dit advies volgt MHCN op. Graag delen we dit advies met jullie. Hier vullen we op aan dat bij onweer NIET geschuild mag worden in de dug-outs! Zo kunnen we veilig trainen en wedstrijden spelen.

Nieuwsafbeelding

23-4-2018 | 
Herken je dit? Laatste training: licht brandt nog. Wedstrijd: ouders zijn kritisch op de scheidsrechter, maar scheidsrechter is nog jong en moet nog leren. Coachen team: niet door 1 coach, maar wel door 10 (supporters). Op het terras: lege bekertjes.
 
Meer nieuws