Inloggen
Home
Handige links
Agenda
25-10 
1e uitleg avond sche
29-10 
Bestuursvergadering
29-10 
2e uitleg avond sche
31-10 
Scheidsrechtersexame
5-11 
ALV
 
Hele agenda
Contact
MHCN
Newtonbaan 10
3439 NK Nieuwegein

030-6048339
Volg MHCN ook op:  
Keeperscompetitie
  Team # tegen
Meisjes B4 
Meisjes C3 
Meisjes C1 
Trimmers Maandag 
Meisjes A1 
# tegen = aantal doelpunten tegen

Nieuwsafbeelding

17-10-2019 | 
De jeugd heeft de toekomst! Voor ons als bestuur is het daarom waardevol dat onze jeugd met een frisse blik naar de verenigingsaspecten kijkt en meebouwt aan de verdere professionalisering van MHCN.

Nieuwsafbeelding

17-10-2019 | 
Vanaf deze maand hangen er aan het hek bij de ingang van veld 1 & 2 oranje SafePitch haken. Deze 30 haken zijn bedoeld om tassen, kleding en andere spullen van spelers, begeleiders, trainers en toeschouwers aan te hangen. Hierdoor vermijden we onveilige situaties door rondslingerende attributen. Bovendien ogen de velden

Nieuwsafbeelding

16-10-2019 | 
De competitie ligt voor de jeugd al een weekend stil en nu komt de Herfstvakantie er aan. Via dit bericht laten we je weten hoe we bij MHCN om gaan met de trainingen tijdens deze Herfstvakantie:
 

Nieuwsafbeelding

9-10-2019 | 
De Grote Club Actie is in volle gang!  De eerste boekjes komen binnen en we zijn goed op weg om ons record te gaan verbreken. Mocht je nou al een vol boekje hebben of klaar zijn met het verkopen van loten willen we je vragen het boekje vast in te leveren. 

Nieuwsafbeelding

10-9-2019 | 
Beste leden, ouders en vrijwilligers, 


Wij zijn per 1 dec 2019 op zoek naar een nieuwe penningmeester die het stokje van de huidige penningmeester, Jan van Rooijen, over wil nemen aangezien zijn termijn er dan op zit. 

9-9-2019 | 
Er  zijn dit jaar een aantal regels veranderd. Voor de zeven belangrijkste heeft de bond een video op youtube geplaatst:  https://www.youtube.com/watch?v=XRWPEXTZmhY&feature=youtu.be

Nieuwsafbeelding

27-6-2019 | 
Beste leden, vrijwilligers en ouders, 
De notulen van de ALV van 5 juni jl. is te vinden achter de inlog.  Je gaat naar www.mhcn.nl en gaat met je persoonlijke code achter de inlog.  Bovenin zie je het dashboard staan, daar klik je op club en vervolgens klik je op documenten. Daarna zijn

Nieuwsafbeelding

26-9-2018 | 


Beste mensen,
We merken dat we vaak nog vergeten:
 
* ballencontainers weer compleet terug op de goede plaats (hè, te weinig? Kijk eens rond de velden en haal ze gewoon even samen op na je training)
* licht uit als je als laatste van het veld komt

Nieuwsafbeelding

31-5-2018 | 
De laatste dagen is er naast veel zon en veel warmte ook regenbuien en onweer. Vanuit de KNHB wordt advies gegeven wat te doen met onweer. Dit advies volgt MHCN op. Graag delen we dit advies met jullie. Hier vullen we op aan dat bij onweer NIET geschuild mag worden in de dug-outs! Zo kunnen we veilig trainen en wedstrijden spelen.
Meer nieuws