Inloggen
Home
Handige links
Agenda
17-12 
Afsluiting Trimmers
14-1 
HC-vergadering
11-2 
HC-vergadering
11-3 
HC-vergadering
8-4 
HC-vergadering
13-5 
HC-vergadering
17-6 
HC-vergadering
 
Hele agenda
Contact
MHCN
Newtonbaan 10
3439 NK Nieuwegein

030-6048339
Volg MHCN ook op:  
Keeperscompetitie
  Team # tegen
Dames 1 - Beker 
Meisjes A5 
Meisjes C5 
Meisjes C5 
Meisjes B3 
# tegen = aantal doelpunten tegen

Nieuwsafbeelding

30-11-2018 | 
We gaan weer lekker de zaal in ! Dit keer de meeste thuiswedstrijden echt thuis, in Merwestein of Veerhuis. Ouders, familie en vrienden, welkom allemaal. Zaalhockey geeft een leuke sfeer en is vaak spannend. Vanuit onze spelregels Sportiviteit en Respect wel twee belangrijke zaken. We leveren geen commentaar op arbitrage, ook al wordt

Nieuwsafbeelding

23-11-2018 | 
Oh nee... boekje vergeten?!

Dit weekend de aller aller laatste kans om je boekje alsnog in te leveren!!

Deze kan in de brievenbus in het clubhuis.   

Nieuwsafbeelding

22-11-2018 | 
Vrijdag 23 november spelen wij de vierde ronde van de Silver Cup thuis tegen VVV. 
We hopen veel mensen langs de lijn te zien om ons aan te moedigen ... tot dan!
De wedstrijd begint  20:30 uur

Nieuwsafbeelding

21-11-2018 | 
Op maandag 19 november zijn er op onze club weer 25 leden geslaagd voor de spelregelcursus en hebben daarmee hun scheidsrechterskaart gehaald:
12-11-2018 | 
Beste leden,
Vrijdag 30 november is de laatste dag dat er nog getraind kan worden op de velden. De winterstop zal duren tot 4 maart. Alleen in overleg met de Hockey Technisch Manager kan er wellicht in de tweede periode van februari getraind worden. Dit geldt voor zowel de jeugd als senioren teams. Gedurende de winterstop

Nieuwsafbeelding

26-9-2018 | 


Beste mensen,
We merken dat we vaak nog vergeten:
 
* ballencontainers weer compleet terug op de goede plaats (hè, te weinig? Kijk eens rond de velden en haal ze gewoon even samen op na je training)
* licht uit als je als laatste van het veld komt

Nieuwsafbeelding

7-9-2018 | 
Met ingang van dit seizoen gaan we starten om de zaterdag aanwijzing van scheidsrechters anders te organiseren.
In bijgaand PDF staan de plannen en op de https://team.lisa-is.nl/Documents staan diverse documenten en hulpmiddelen voor de teammanagers, ouders en scheidsrechters om de nieuwe aanpak uit te voeren.

Nieuwsafbeelding

27-6-2018 | 
We naderen het einde van het seizoen. De Algemene ledenvergadering is geweest en enkele toernooien gaan nog plaatsvinden. Een mooi moment om nog een nieuwsbrief voor de zomervakantie onder de aandacht te brengen. In bijgevoegd document kunt de nieuwsbrief van juni lezen.
Sportieve groet,

Nieuwsafbeelding

31-5-2018 | 
Half mei heeft de bestuursvergadering plaatsgevonden. Hierbij treft u de nieuwsbrief van de maand mei met aandacht voor o.a. diverse kampioenswedstrijden, AVG, sportiviteit en respect en rookvrije generatie.
Met sportieve groet,
Bestuur MHCN

Nieuwsafbeelding

31-5-2018 | 
De laatste dagen is er naast veel zon en veel warmte ook regenbuien en onweer. Vanuit de KNHB wordt advies gegeven wat te doen met onweer. Dit advies volgt MHCN op. Graag delen we dit advies met jullie. Hier vullen we op aan dat bij onweer NIET geschuild mag worden in de dug-outs! Zo kunnen we veilig trainen en wedstrijden spelen.

Nieuwsafbeelding

23-4-2018 | 
Herken je dit? Laatste training: licht brandt nog. Wedstrijd: ouders zijn kritisch op de scheidsrechter, maar scheidsrechter is nog jong en moet nog leren. Coachen team: niet door 1 coach, maar wel door 10 (supporters). Op het terras: lege bekertjes.
 

Nieuwsafbeelding

5-4-2018 | 
Beste MHCN leden,
MHCN, dat zijn we met z’n allen! Een geweldig mooie zin die de essentie van onze club weergeeft. Het straalt uit dat iedereen zijn steentje bijdraagt aan het plezier en succes op onze club. Het betekent ook dat iedereen gelijkwaardig is en dat iedereen meewerkt aan een veilig sportklimaat.

Nieuwsafbeelding

31-8-2016 | 
Vanaf heden zijn er bij onze club Mental Coaches actief die trainers/coaches/spelbegeleiders pedagogisch kunnen ondersteunen of die kunnen helpen om deze kwaliteiten verder te verbeteren. 
Meer nieuws