Inloggen
Home
Handige links
Agenda
17-8 
Bestuursvergadering
24-8 
Vakantie Hockey Week
31-8 
Vergadering Barcapta
4-9 
Opening seizoen
5-9 
Start competitie
2-10 
Uitleg avond scheids
5-10 
Uitleg avond scheids
 
Hele agenda
Contact
MHCN
Newtonbaan 10
3439 NK Nieuwegein

030-6048339
Volg MHCN ook op:  
Keeperscompetitie
  Team # tegen
# tegen = aantal doelpunten tegen
Complexbeheer

De commissie Complexbeheer van MHCN en SKR bestaat uit J-B Broekhuis en Wil Kassenberg, o.l.v. leiding van Jaco de Visser (MHCN). J.B. Broekhuis (SKR) is verantwoordelijk voor het onderhoud van het clubhuis en het complex. Toezicht op de onderdelen van het complex, die eigendom zijn van de gemeente, maar die behoren tot het sportcomplex, wordt daar ook onder gerekend.

Het complex, en het clubhuis in het bijzonder, verdienen het om goed te worden verzorgd en onderhouden. Veilig en schoon is voor ieder belangrijk en daar zijn we natuurlijk allemaal verantwoordelijk voor. Door goed te observeren en direct repareren van achterstallig onderhoud en onveilige situaties willen wij het aanzien, het gebruiksgemak maar vooral de veiligheid van het complex blijven waarborgen. Ook zullen regelmatig klusdagen worden geïnitieerd om de gezamenlijke verantwoording nog meer met elkaar te delen.

Natuurlijk biedt de commissie Complexbeheer ook gehoor aan meldingen van de leden. Zo kan via onderstaande formulier melding worden gemaakt van datgene wat je is opgevallen en wat onze aandacht verdient.
Naam:

Storingen, defecten, klussen en goede ideeen:


Omschrijving

Hoofdsponsor
Gouden sponsors
Zilveren sponsors

Kledingsponsors
Statistieken
vrijdag 7 augustus 2020
Aantal leden (info) 718
Nu online 102
Leden met @ 99,2%
SMS Bereik (teams) 72,4%
Hockeyweekly
Hockey.nl RSS