Inloggen
Home
Handige links
Agenda
17-5 
Bestuursvergadering
31-5 
ALV
22-6 
Bestuursvergadering
19-7 
Hockeykampen
23-8 
Vakantie Hockey Week
 
Hele agenda
Contact
MHCN
Newtonbaan 10
3439 NK Nieuwegein

030-6048339
Volg MHCN ook op:  
Keeperscompetitie
  Team # tegen
Meisjes C1 
Meisjes A3 
Jongens C1 
Meisjes D1 
Dames 1 
# tegen = aantal doelpunten tegen
Complexbeheer

De commissie Complexbeheer van MHCN en SKR bestaat uit J-B Broekhuis en Wil Kassenberg, o.l.v. leiding van Jaco de Visser (MHCN). J.B. Broekhuis (SKR) is verantwoordelijk voor het onderhoud van het clubhuis en het complex. Toezicht op de onderdelen van het complex, die eigendom zijn van de gemeente, maar die behoren tot het sportcomplex, wordt daar ook onder gerekend.

Het complex, en het clubhuis in het bijzonder, verdienen het om goed te worden verzorgd en onderhouden. Veilig en schoon is voor ieder belangrijk en daar zijn we natuurlijk allemaal verantwoordelijk voor. Door goed te observeren en direct repareren van achterstallig onderhoud en onveilige situaties willen wij het aanzien, het gebruiksgemak maar vooral de veiligheid van het complex blijven waarborgen. Ook zullen regelmatig klusdagen worden geïnitieerd om de gezamenlijke verantwoording nog meer met elkaar te delen.

Natuurlijk biedt de commissie Complexbeheer ook gehoor aan meldingen van de leden. Zo kan via onderstaande formulier melding worden gemaakt van datgene wat je is opgevallen en wat onze aandacht verdient.
Naam:

Storingen, defecten, klussen en goede ideeen:


Omschrijving