Inschrijfformulier

Inschrijven gaat snel en makkelijk via internet; uw gegevens worden meteen opgenomen in onze database.

  • Proeftrainen? Nog niet zeker of hockey wat voor jou (of voor je kind) is? Bij MHCN kan je drie keer gratis proeftrainen. Of je nou 6 of 66 bent. Daarna besluit je of je lid wordt. Zo kom je er achter of hockey wat voor je is. Kies bij ‘Inschrijven als’ ‘proeflid’, vul de gevraagde gegevens in en verstuur het formulier. Wij nemen dan doorgaans binnen een week contact met je op. Je traint mee in een team van jouw leeftijd. Let op: minimumleeftijd voor proeftrainen is 6 jaar.
  • Lid worden? Je wilt je als vast lid opgeven (bijvoorbeeld na het proeftrainen), Kies bij ‘Inschrijven als’ het type lid dat je wilt worden, vul het formulier volledig in en verstuur het. Doorgaans nemen wij dan binnen een week contact met je op over je lidmaatschap en de volgende stappen!
Tussentijds vragen? Mail gerust naar [email protected]. Tot ziens binnenkort op ons hockeypark!

Inschrijven als:
   
Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
Financieel
   
 
   
 
   
   
Scheidsrechter (indien van toepassing)
   
 
   
 
Extra informatie
  Nu volgen een aantal algemene vragen. Na deze stap bent u ingeschreven.

 
   
   
   
   
Vrijwilligerswerk binnen MHCN
  MHCN ZIJN WE MET Z'N ALLEN (ook wel bekend als 'vele handen maken licht werk') is erg belangrijk binnen MHCN. Van ouders/verzorgers van jeugdleden en van seniorleden wordt een actieve participatie verwacht. Uw keuze heeft bewust invloed op uw kansen voor plaatsing!

 
   
   
Diploma's
   
   
   
Sponsoring
   
   
KNHB Lidmaatschap
Logo KNHB

Door jouw aanmelding als lid van de vereniging, machtig je de vereniging om jou als lid aan te melden bij de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB).

Jouw persoonsgegevens

De gegevens zoals vermeld op dit inschrijfformulier worden opgenomen in het ledenbestand van de vereniging en worden alleen gebruikt voor doeleinden die verband houden met activiteiten van de vereniging. De vereniging is uit hoofde van haar lidmaatschap van de KNHB verplicht jouw naam, geslacht, geboortedatum, adres, telefoonnummer en e-mailadres door te geven aan de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB), omdat je als nieuw lid automatisch tevens lid van de KNHB wordt. Deze gegevens worden tevens opgenomen in de ledenadministratie van de KNHB. Voor meer informatie over de wijze waarop de KNHB uw persoonsgegevens verwerkt, verwijzen wij naar de privacyverklaring van de KNHB.