header foto header foto header foto
 

Hockeyaccommodatie Parkhout

10-10-2023 De bouwvak zit erop

 
10-10 Tijd voor een nieuw bouwjournaal
 

21-09-2023 Op naar Parkhout

21-9

Nog één seizoen en dan verhuizen we naar een nieuweaccommodatie op sportpark Parkhout. De eerste paal voor het nieuwe clubhuis zitinmiddels al een paar maanden in de grond. De benedenverdieping is gestort ener wordt hard verder gebouwd. Via de sociale kanalen en de website MHCN.nl isdit te volgen. Dit traject naar ons nieuwe complex bestaat uit meer dan de bouwvan een clubhuis. Er moeten velden komen, het clubhuis moet worden ingericht,het terrein dient te worden aangekleed en zo gebeuren er nog veel meer dingen.

De bouwcommissie, onder leiding van Jaco de Visser en JanSmulders, heeft voor al deze zaken een aantal taakgroepen in het leven geroepen.Deze commissies met leden van de vereniging zijn enthousiast aan de slag gegaanen hebben al werk verricht. Maandag 18 september hebben alle taakgroepen hunbevindingen tot nu toe gepresenteerd aan elkaar en aan de besturen van dehockeyclub en van de Stichting Hockeyaccomodatie Parkhout. Een inspirerendeavond voor iedereen.

Hier komen de taakgroepen op een rijtje met een beknoptoverzicht wat ze doen. In een later stadium zullen de commissies hun plannenuitleggen en zich voorstellen.

Taakgroep Clubhuis/paviljoen: Bouwen van een modern clubhuismet verzonken kleedkamers, de beelden zie je in de bouwjournaals, op de schermenen op de grote poster en de tijdlijn in het clubhuis.

Taakgroep Velden: We willen drie groene watervelden en eenoefenveld. De aanbesteding is inmiddels geweest. Duurzaamheid is belangrijk,maar ook in de verlichting en het beregeningssysteem.


Sebas Pronk tijdens de presentatie van de Taakgroep Velden.

Taakgroep Omgeving: Deze groep kijkt naar stalling voorfietsen en scooters, een speelgelegenheid en groenvoorziening ter aankledingvan het complex, met oog voor praktische zaken en biodiversiteit. Ook debuitensportvoorzieningen voor het Cals-college worden ingepland.

Taakgroep Interieur: Hier wordt een gezellig en praktischinterieur ontworpen en vormgegeven, ook rekening houdend met diversemogelijkheden voor teambesprekingen, vergaderingen en cursussen, maar vooralvoor een prettige ontvangst, de gezellige derde helft, feesten, The-dansants enevenementen.

Taakgroep Bar: We willen onze leden en gasten vlot kunnenhelpen. Aan de inwendige mens wordt gedacht met een goed assortiment en moderneapparatuur.

Taakgroep Communicatie: Deze commissie heeft tot doel deleden betrokken te houden bij de plannen en keuzes omtrent de verhuizing. Wewillen de leden informeren over de vorderingen van de bouw, de aanstaandeverhuizing én toekomstige mogelijkheden. Ook verzorgt deze commissie deinformatie in-en extern. Zij zijn te bereiken via [email protected]

Plaat met nieuwe clubhuis gemaakt door Taakgroep Communicatie

Vragen, suggesties, aanmeldingen sponsors, hulp voor deverhuizing en wat je verder nog bedenken kunt, je kan het allemaal mailen naarde secretaris van de Bouwcommissie: [email protected]of [email protected]

 
 

09-06-2023 MHCN Bouwjournaal #3: Zwembad in het nieuwe clubhuis?

 
9-6 Razende reporter Jeroen is terug bij opzichter Pat op Parkhout. Wat is de stand van zaken van ons nieuwe clubhuis? Wat is er al van te zien? En: Komt er een zwembad in het nieuwe clubhuis??? Kijk snel naar aflevering 3 van het MHCN Bouwjournaal!
 
En: Heb je nog idee├źn voor dat nieuweclubhuis? Die zijn nog steeds welkom! Lees hier hoe je deze aanlevert.
 

18-05-2023 Eerste paal, bouwjournaal #2

 
18-5 De eerste paal voor het clubhuis is geslagen. Het bouwjournaal was erbij en maakte de volgende reportage
 

12-05-2023 Bouwjournaal van start en eerste paal gaat de grond in

 

We gaan verhuizen. Vanaf het seizoen 2024-2025 spelen we opeen fonkelnieuw complex. Om iedereen op de hoogte te houden van deontwikkelingen wordt er een bouwjournaal gemaakt. De eerste editie is te ziennu. Hou de site en de sociale kanalen van MHCN dus in de gaten. Leuk om de linkzoveel mogelijk te delen op jullie eigen socials zodat het een groot bereikkrijgt. Woensdag 17 mei om 15.00 gaat de eerste paal voor het nieuwe clubhuisde grond in. Iedereen is welkom dit moment op sportpark Parkhout bij te wonen.

Bijlage

15-04-2023 Bouw nieuwe clubhuis mhcn kan van start

Op 5 april jl. is door de voorzitter van de nieuwe Stichting Hockeyaccommodatie Parkhout, de aannemingsovereenkomst getekend voor de realisatie van het nieuwe clubhuis op Parkhout. Bouwbedrijf Davelaar en Installatiebedrijf Radiair gaan ons schitterende paviljoen realiseren. Dat het uiteindelijk gelukt is om binnen de eisen van de gemeente en het beschikbare budget dit geweldige gebouw te gaan realiseren is dankzij alle effort van de bouwcommissie. Het nieuwe paviljoen heeft een verzonken deel/kelder met kleedkamers en duurzame installaties en een bovenverdieping met een schitterend horecaverblijf, moderne keuken en vergaderruimtes. Met het tekenen van de aannemingsovereenkomst gaan we een nieuwe fase in als vereniging. De fase van waarin we toewerken naar een verhuizing in augustus 2024. We willen en zullen jullie over de ontwikkelingen blijven informeren. Dit via onze website, socials en de MHCN-app. We kunnen dit echter niet alleen.

We zoeken nog mensen die ons willen helpen met de communicatie maar ook zeker met het organiseren van een grootst openingsfestijn. Je kunt je melden via emailadres [email protected]

Tijdens de Algemene ledenvergadering van 31 mei 2023 zullen we de leden weer over de laatste ontwikkelingen bij praten.