Inloggen
De club
Handige links
Agenda
26-10 
Uitleg avond scheids
27-10 
Bestuursvergadering
28-10 
Uitleg avond scheids
29-10 
Examen scheidsrechte
9-11 
Bestuursvergadering
30-11 
ALV
15-12 
Bestuursvergadering
 
Hele agenda
Contact
MHCN
Newtonbaan 10
3439 NK Nieuwegein

030-6048339
Volg MHCN ook op:  
Keeperscompetitie
  Team # tegen
Meisjes C1 
Meisjes A3 
Jongens C1 
Meisjes D1 
Dames 1 
# tegen = aantal doelpunten tegen
Over MHC Nieuwegein 
Hockeyvereniging MHC Nieuwegein is opgericht op 11 november 1978 en is een familievereniging waarbij zowel op prestatief als recreatief niveau wordt gehockeyd. MHCN neemt een duidelijke plaats in binnen de Nieuwegeinse gemeenschap. Een gezellige plek aan het water bij een oude dorpskern geeft een fraaie en sfeervolle basis. Het clubhuis is onlangs aangepast en uitgebreid met een terras. De accommodatie is in de zomer van 2014 door de Stichting Kunstgrasveld Rijnhuizen ook wat betreft de velden geheel up to date gebracht, een extra veld is gerealiseerd. Er liggen nu twee prachtige watervelden- en één zand gestrooid kunstgrasveld.  Door deze verbeteringen kon de hockeyclub verder groeien en inmiddels zit MHCN op 730 leden. Het beleid van de club is gericht op een verdere groei tot ruim 1000 leden.

De club zijn we samen, iedereen helpt mee. Dat brengt gezelligheid. Positief coachen vinden we een sterk thema.

Sport en spel, jeugd en veiligheid zijn gemeentelijke thema’s. Naast de hockeycompetitie op zaterdag (junioren) en zondag (senioren) worden er ook o.a. (familie)toernooien, gezellige feesten, sinterklaas, hockeyclinics en Thé Dansants georganiseerd. Zo combineert de vereniging de hockeysport met gezelligheid!

Met een fraaie accommodatie is een goede basis gelegd voor de verdere ontwikkeling van het hockey zelf. Er wordt hard gewerkt aan de technische ontwikkeling van de club. Met technische opleidingen, bijscholing, clinics e.d. bouwen we aan de ontwikkeling van het technisch kader. De velden zijn in de avonden vrijwel constant bezet voor de vele trainingen. Er wordt gebruik gemaakt van professionele trainingsprogramma’s om constant te werken aan de kwaliteit van die trainingen.  Zo werken we met ambitie aan ons hockeyniveau. Dat willen we aantrekkelijker maken.

Dames en heren veteranen, trimmers, een paar dames-en herenteams en een hele grote jeugdafdeling maken van onze club een gezellige, gezonde vereniging. Met ambitie werken we aan de kwaliteit van onze jongste jeugd in de elftallen (vanaf de D-leeftijd tot en met de A-junioren) en daaronder in de achttallen, zestallen en de Benjamins.