Junioren

Zo’n vijfhonderd jongens en meisjes sporten wekelijks bij MHCN. De teams barsten van de sportiviteit en gezelligheid. Hockey is een uitdagende sport omdat het zo snel gaat, maar het gaat ook om conditie, balgevoel en samenspel. Best pittig, maar als je het een tijdje doet is het heerlijk en dat bewijst wel de vele langdurige leden die de club heeft. En veel Nieuwegeinse jeugdteams spelen op hoog niveau in de regio. Dus zoek je uitdaging, dan kan dat zeker!
 
Naast sportiviteit speelt gezelligheid natuurlijk ook een rol. Verjaardagen en Sinterklaas worden geregeld onderling gevierd, bezoeken teams samen top hockeywedstrijden en doen mee aan diverse clinics en zien elkaar buiten het sporten.
 
Vaste hoogtepunten van het seizoen naast de wekelijkse wedstrijden en trainingen zijn de Kamelen Trofee en de Vakantie Hockey Week. Leuke evenementen met overnachtingen en veel andere activiteiten.
 
En wil je meer? MHCN kent een actieve jeugdraad die betrokken is bij het beleid en uitvoering van activiteiten van de club. Veel junioren lopen stage bij de club, worden trainer of scheidsrechter.
 
Spreekt dit je aan, kom dan een keer vrijblijvend kennis maken. Kies Proeftrainen en ervaar zelf hoe leuk en uitdagend hockey is! Bij deze alvast: leuk dat je komt!