Inloggen
Home
Handige links
Agenda
9-11 
Bestuursvergadering
30-11 
ALV
15-12 
Bestuursvergadering
20-12 
Oliebollen, Boerenko
20-12 
Oliebollen, snert en
3-1 
Nieuwjaarsreceptie
3-1 
Nieuwjaarsreceptie
 
Hele agenda
Contact
MHCN
Newtonbaan 10
3439 NK Nieuwegein

030-6048339
Volg MHCN ook op:  
Keeperscompetitie
  Team # tegen
Meisjes C1 
Meisjes A3 
Jongens C1 
Meisjes D1 
Dames 1 
# tegen = aantal doelpunten tegen
Mental Coach 

Ben je trainer, coach of spelbegeleider? De club biedt jou pedagogische ondersteuning aan.

 

MHCN vindt een veilig en plezierig sportklimaat voor haar leden erg belangrijk. Trainers/ coaches hebben veel invloed op dit sportklimaat, doordat zij niet alleen zorg dragen voor de technische en tactische kant van het hockey, maar ook voor de pedagogische kant tijdens de begeleiding van de teams.   

 

Daarom heeft de club geïnvesteerd in de NOC*NSF- opleiding van drie mental coaches (zie foto) die spelbegeleiders, trainers en coaches kunnen ondersteunen bij het vergroten van het zelfvertrouwen en plezier van de spelers.

 

Wat gaat er goed en wat kan jou verder helpen in het begeleiden van je team of een specifieke sporter? Hoe kun je positief coachen? Hoe maak je effectief afspraken met jouw team en de ouders? Hoe help je een sporter zijn sterke kanten te benutten?

 

Mogelijk heb je een specifieke vraag om een keer met een van de coaches over te praten. Of  ervaar je een probleem en is het behulpzaam dat iemand een paar keer mee komt kijken tijdens training en/of wedstrijd. Misschien voel je je al tevreden over het invullen van je taak, maar wil je je kwaliteiten nog verder verbeteren. 

 

Denk je dat de mental coaches Cassandra, Anton Pieter of Nicole hierbij iets voor je kunnen betekenen of wil je dat eerst met hen overleggen, dan kun je contact opnemen via:

 

[email protected]

 

Je kunt ook je lijncoördinator vragen om contact te leggen of hen aanspreken op de club.

 

Zij hebben er zin in en staan klaar voor jullie!   

 

vlnr: Nicole Hopstaken, Anton Pieter de Lange en Cassandra Zuketto