Inloggen
Lid worden
Handige links
Vandaag jarig
  • Nienke Heijkants
  • Jaap de Jong
Agenda
14-5 
HC-vergadering
15-5 
Bestuursvergadering
2-6 
Bitjes hapdag
5-6 
Bestuursvergadering
6-6 
Uitleg avond Scheids
11-6 
HC-vergadering
12-6 
Schriftelijk Scheids
 
Hele agenda
Contact
MHCN
Newtonbaan 10
3439 NK Nieuwegein

030-6048339
Volg MHCN ook op:  
Keeperscompetitie
  Keeper Team # tegen
Sanne Nieuwenhuijsen  Meisjes D4 
Puck Swinkels  Meisjes A4  13 
Bart Verhaar  Jongens C2  13 
Anouk van der Veen  Dames 3  15 
Daphne Diender  Dames 3  15 
# tegen = aantal doelpunten tegen
Wijzigingen 
E-mailadres en 06-nummer wijzigen
Veel communicatie vindt inmiddels plaats via e-mail. Het is daarom van groot belang dat wij zoveel mogelijk e-mailadressen van leden (juist) in de administratie hebben staan. Voor leden die al kunnen inloggen in LISA is dit eenvoudig zelf te wijzigen via 'instellingen'. In alle andere gevallen (of bijvoorbeeld het wijzigen van andere gegevens) kan dit doorgegeven worden aan de ledenadministratie.

Het 06-nummer wordt gebruikt voor het (gericht) kunnen versturen van urgente berichten. In deze gevallen kunnen we dan bijvoorbeeld een team of een groep een SMS-bericht sturen met informatie over bijvoorbeeld afgelastingen, wijzigingen in tijden of als herinnering aan een 'fluitbeurt'.

Verhuizingen doorgeven
De laatste tijd vindt de communicatie binnen de vereniging steeds vaker digitaal plaats. E-mail is daar een mooi voorbeeld van. Het blijft echter van belang om in geval van verhuizing een adreswijziging door te geven. Ons adressenbestand wordt bijvoorbeeld nog gebruikt voor het verzenden van lidmaatschap facturen en het periodieke Hockeymagazine. Geeft daarom verhuizingen altijd door aan de ledenadministratie.