Sponsor worden?

Sponsor worden van MHC Nieuwegein?
 

Iedere sportclub is tegenwoordig naast contributie van haar leden afhankelijk van sponsoring. Dit geldt ook voor een hockeyclub als MHC Nieuwegein. De ontwikkeling van de sport hebben ervoor gezorgd dat geld noodzakelijk is voor een sportvereniging om de sportieve prestaties verder uit te bouwen.

Hockey behoort momenteel tot een van de snelst groeiende sporten in Nederland. De media besteden steeds meer aandacht aan de hoofdklasse competitie, de Euro Hockey League en aan de prestaties van onze nationale hockeydames en -heren. Men zal dan ook niet raar opkijken dat steeds meer toonaangevende bedrijven de hockeysport kiezen als platform voor hun zakelijke communicatie. Sponsoring is een uitermate geschikt medium voor het vergroten van de naamsbekendheid of het verbeteren van imago. MHC Nieuwegein is er trots op dat Care for Coffee haar naam als hoofdsponsor heeft verbonden aan onze club.


Onze leden en hun achterban vormen een uiterst interessante doelgroep voor bedrijven en instellingen die op een ongedwongen en sportieve manier met hen in contact willen komen. MHC Nieuwegein kan naast onze hoofdsponsor en cosponsors altijd extra sponsors gebruiken die met hun bijdrage MHC Nieuwegein helpen om onze sportieve prestaties verder uit te bouwen. Sportsponsoring is nog altijd een zeer ‘sympathiek' instrument waarmee een bedrijf haar communicatiestrategie kan ondersteunen. Het stelt een bedrijf immers in staat om de bedrijfsnaam, het product, of de dienst dynamisch te presenteren, terwijl het bedrijf tevens een belangrijke rol speelt als supporter van de favoriete sportclub, of het team. Kortom, er is sprake van een wederzijds voordeel. Mocht u interesse hebben om MHC Nieuwegein te sponsoren dan zijn wij gaarne bereid om samen met u naar de mogelijkheden binnen de club te kijken, waarbij wij uitgaan van de belangen van zowel uw bedrijf als van onze eigen belangen.

 

Wilt u meer informatie omtrent sponsoring op MHC Nieuwegein? Neemt u dan contact met ons op via: [email protected]