Inloggen
Home
Handige links
Agenda
11-4 
JOJ Paas/Lente Toern
20-6 
MHCN Familie Hockey
26-6 
Kamelentrofee D-Jeug
3-7 
Kamelentrofee C-Jeug
7-7 
Bestuursvergadering
11-7 
Familie Hockey Toern
26-12 
Snertmiddag
 
Hele agenda
Contact
MHCN
Newtonbaan 10
3439 NK Nieuwegein

030-6048339
Volg MHCN ook op:  
Keeperscompetitie
  Team # tegen
Meisjes C1 
Trimmers Maandag 
Meisjes A1 
Meisjes C3  11 
Meisjes B4  12 
# tegen = aantal doelpunten tegen
Nieuwsoverzicht
CLUBNIEUWS

18-3-2020
De club zijn wij met z'n allen, juist nu!
 
Wat een onwaarschijnlijk vreemde tijd! Thuiswerken, thuisblijven of ineens met dingen rekening houden waar je eerder nooit over nadacht. Wie had dat twee weken geleden kunnen bedenken?  

Voor jullie, onze ruim 780 leden, ligt nog (minstens) drie weken (in ieder geval tot 6 april) de competitie stil en zit de club op slot. Namens het bestuur wil ik jullie bedanken voor het respecteren van de afsluiting. Zoals voor zoveel bedrijven, verenigingen en organisaties geldt; door nu weg te blijven zorgen wij dat het virus niet verder spreidt en bij mensen met een zwakke gezondheid terechtkomt. Onze topprioriteit op dit moment! 

Het motto van MHCN is 'De club zijn wij met z'n allen'. Simpel vertaald naar vandaag; laten wij er zijn voor 'z'n allen'. Let extra op elkaar. Help elkaar. Ik lees over leden die oppas aanbieden. Leden die boodschappen meenemen voor een ander. Die een doos met stripboeken buiten zetten, waar de buurt uit mag pakken als iemand zich verveelt. Hartverwarmend! Maar ook een extra hart onder de riem naar onze trouwe sponsors, waarvan een aantal het nu al pittig hebben. Kijk gerust op de website wie dit allemaal zijn, en als je wilt, koop of werk dan met hen. Nu meer dan ooit.

Hoe nu verder? De KNHB heeft de competitie sowieso stilgelegd tot en met het Paasweekend. En er wordt naar scenario's gekeken om de competitie langer door te laten gaan. Het is nog allemaal vers. Hopelijk weten we snel meer en dan hoor je van mij.

Bewegen is natuurlijk een stuk lastiger zonder hockeyveld, -team en -trainingen! Maar kijk gerust op de site van hockey.nl, en lees '9 tips om binnen te hockeyen' of probeer bovenstaand filmpje zelf. Ik nodig je uit om links, foto's of filmpjes als comment achter te laten over hoe je thuis of buiten toch lekker kunt bewegen. Om elkaar ideeën te geven en toch te hockeyen! 

Het wordt voorlopig nog echt wel even een onwaarschijnlijk vreemde tijd. Maar met 'z'n allen', komen wij hier ongetwijfeld sterk uit. Hou jullie goed, let goed op jezelf en elkaar! 

Namens het bestuur, Marco de Deugd
 
BESTUUR

13-3-2020
Oproep aan alle leden !!
 

Beste leden MHCN,

 

Zoals jullie ook op de site van de KNHB kunnen lezen en inmiddels ook vanuit onze overheid als maatregel is opgelegd zijn oa aan alle hockeyverenigingen gevraagd per direct alle hockeyactiviteiten (wedstrijden, trainingen, bijeenkomsten etc.) af te gelasten tot en met 6 april as, ook als deze bijeenkomsten/trainingen minder dan 100 personen betreffen. Dit geldt dus ook voor o.a. de huldiging van de zaalkampioenen en bekendmaking van de grote club actie. Deze zullen op een later tijdstip alsnog plaats vinden.


Wij als bestuur van MHCN volgen de KNHB in deze beslissing en hebben daarom ons hockeycomplex tot 7 april volledig gesloten. Wij dringen erop aan dat jullie niet zelf "even een balletje gaan slaan" op onze hockeyvelden. 


Meningen over deze maatregelen lopen uiteen maar wij vertrouwen erop dat jullie dit verzoek naleven en respecteren. Mochten er in de tussentijd veranderingen plaats vinden informeren wij jullie natuurlijk direct.

 

Met sportieve groet,

 

Bestuur MHCN

 

12-3-2020
Alle wedstrijden en trainingen tot en met 6 april afgelast!
 
Beste leden, 

Zoals vele van jullie wel hebben vernomen zijn er door het kabinet drastischere maatregelen opgelegd om het Corona virus in te dammen. Zojuist heeft de KNHB het persbericht uit gedaan dat alle wedstrijden tot en met 6 april worden stilgelegd. 

MHCN kiest ervoor om ook tot en met 6 april de trainingen en andere bijeenkomsten stil te leggen. Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn zullen wij jullie hierover berichten. 

Met sportieve groet, 

Bestuur MHCN 
 
LAATSTE NIEUWS

26-9-2018
Afsluiten: ballen natellen, licht uit, deur dicht.
 


Beste mensen,

We merken dat we vaak nog vergeten:

 

* ballencontainers weer compleet terug op de goede plaats (hè, te weinig? Kijk eens rond de velden en haal ze gewoon even samen op na je training)

* licht uit als je als laatste van het veld komt

* licht in kleedkamers uit en de deuren op slot als je de laatste bent.

 

En nee, dat doet niet iemand anders, dat doen we zelf.......samen zorgen we voor onze club!

 

Dank je wel !

ONZE Hockey Commissie

 

31-5-2018
Onweer? 10-secondenregel
 
De laatste dagen is er naast veel zon en veel warmte ook regenbuien en onweer. Vanuit de KNHB wordt advies gegeven wat te doen met onweer. Dit advies volgt MHCN op. Graag delen we dit advies met jullie. Hier vullen we op aan dat bij onweer NIET geschuild mag worden in de dug-outs! Zo kunnen we veilig trainen en wedstrijden spelen.

Advies KNHB:
Bij onweer adviseert de KNHB scheidsrechters de wedstrijd te staken zodra er minder dan tien seconden tussen bliksemflits en donderslag verstrijken. Vermijd onnodig risico en neem altijd het zekere voor het onzekere. Zoek zo snel mogelijk een veilig heenkomen en wacht tot de bui voorbij is. Zijn er geen beveiligde panden of schuilgelegenheden aanwezig, kies dan voor de auto.

Met sportieve groet,

Bestuur MHCN