Inloggen
De club
Handige links
Agenda
4-3 
Bestuursvergadering
11-3 
Basiscursus Trainer/
11-3 
HC-vergadering
13-3 
Uitlegavond tbv sche
15-3 
Uitlegavond tbv sche
18-3 
Examen scheidsrechte
25-3 
Basiscursus Trainer/
 
Hele agenda
Contact
MHCN
Newtonbaan 10
3439 NK Nieuwegein

030-6048339
Volg MHCN ook op:  
Keeperscompetitie
  Team # tegen
Dames 1 - Beker 
Meisjes A5 
Meisjes C5 
Meisjes C5 
Meisjes B3 
# tegen = aantal doelpunten tegen
Nieuwsoverzicht
CLUBNIEUWS

15-2-2019
Super Sunday!
 
Beste leden, ouders en clubgenoten, 


9/10 maart is het weer zover, dan gaat de veldcompetitie weer van start! 

Wij willen jullie aandacht vragen voor het volgende programma op zondag 10 maart: 

12:00 - Uitreiking van de Grote Club Actie! 

12:45 - Speelt D1 - Spandersbosch D1 

13:30 - Worden alle kampioenen gehuldigd! 

14:45 - Speelt H1 - Kraaien H1

Wij hopen jullie allemaal te zien! 


Met feestelijke groet, 
Het Bestuur
 
SPONSORING

14-2-2019
Haal je kortingsvoucher op!!
 
Beste leden, 

Zoals al eerder gemeld heeft Intersport voor alle leden van onze club als welkom een voucher van 20% korting, voor de aanschaf van nieuwe hockeyschoenen en/of hockeysticks, beschikbaar gesteld. Deze vouchers zijn geldig tot 1 april 2019. 

De vouchers zijn af te halen achter de bar o.a. vrijdag 15 februari tussen 19:30 en 22:30 en zaterdag 16 februari. De vouchers staan op naam van de coaches, trainers en managers, alleen zij kunnen deze afhalen bij de bar.

Met sportieve groet, 
De sponsorcommissie 
LAATSTE NIEUWS

6-2-2019
Speel je in de C dan fluit je mee!
 

Er zijn enkele vragen gekomen uit de C-jeugd over de scheidsrechterscursus. Dat komt mooi uit want we zien graag jong talent. Natuurlijk mag je ook mee doen als je in de C-jeugd zit, je bent van harte welkom!

 

Opgeven voor de e-learning en het examen? Dat kan door een e-mail te sturen naar: [email protected] (let op: het mailadres waarvandaan je de aanvraag stuurt zal ook gebruikt worden om de inlogcodes naar toe te sturen.)

Je krijgt inlogcodes via e-mail toegestuurd voor het e-learning deel en hebt dan tot 18-03-2019 de tijd om de leerstof te bestuderen. De ervaring leert dat je daar ruimschoots voldoende de tijd voor hebt. Vóór het examen komen er nog 2 avonden op de club waarbij extra uitleg wordt gegeven en waarbij eventuele vragen beantwoord zullen worden. Het examen wordt schriftelijk afgenomen door een KNHB examinator ook in ons eigen clubgebouw (examen: maandag 18-03-2018).
 
CLUBNIEUWS

1-2-2019
Save the date!
 
Beste leden, ouders en clubgenoten,

Hierbij willen wij jullie aandacht vragen voor de Algemene ledenvergadering. Deze zal plaatsvinden op woensdag 5 juni, aanvang 20:00. Verdere informatie volgt te zijner tijd. 

Met vriendelijke groet,
Bestuur MHCN
 

1-2-2019
Clubkleding verkrijgbaar bij Intersport Nieuwegein
 
Beste Leden,

Zoals de meeste mensen hebben gehoord heeft Summit Sport helaas moeten besluiten zijn deuren te sluiten. Middels deze weg wil het bestuur Alex Dubbers, naast de prettige samenwerking, hartelijk danken voor zijn inzet en hulp de afgelopen jaren.

Per 1 februari 2019 zal Intersport Twinsport te Nieuwegein, de nieuwe clubkleding leverancier worden van MHCN. Zij zijn gevestigd op het winkelcentrum City Plaza. 
Wanneer de kleding ook daadwerkelijk verkrijgbaar zal zijn bij Intersport is nog even onduidelijk, maar wij zullen jullie hier zo spoedig mogelijk van op de hoogte stellen. 
Mochten er toch dringende vragen zijn dan kunnen jullie contact opnemen met Nicoline Keulen, secretaris, [email protected] 

Wel mogen we jullie vast mededelen dat ieder lid als welkomscadeau een voucher van 20% korting zal krijgen, voor de aanschaf van nieuwe hockeyschoenen en/of hockeysticks.

Met sportieve groet, 

Bestuur MHCN
 
LAATSTE NIEUWS

28-1-2019
Spelregelcursus/scheidsrechterscursus weer van start!
 
Er gaat weer een spelregelcursus starten!
Alle jeugdleden uit de A en B lijn, senioren en geïnteresseerde ouders/vrijwilligers kunnen zich nu opgeven om aan de e-learning mee te doen. Met name ouders van de Jongste Jeugd leden (E8) willen we uitnodigen om zich op te geven. Zodat als ze volgend jaar in de D spelen je gelijk ook hun wedstrijd kunt begeleiden! 
Je krijgt inlogcodes via e-mail toegestuurd voor het e-learning deel en hebt dan tot 18-03-2019 de tijd om deze stof te bestuderen. De ervaring leert dat je daar ruimschoots voldoende de tijd voor hebt. Vóór het examen komen er nog 2 avonden op de club waarbij extra uitleg wordt gegeven en waarbij eventuele vragen beantwoord zullen worden. Het examen wordt schriftelijk afgenomen door een KNHB examinator ook in ons eigen clubgebouw (examen: maandag 18-03-2018).

Opgeven voor de e-learning kan vanaf nu door een e-mail te sturen naar :[email protected] (let op: het mailadres waarvandaan je de aanvraag stuurt zal ook gebruikt worden om de inlogcodes naar toe te sturen.) 

 
SPONSORING

21-1-2019
Nieuwe hoofdsponsor Care for Coffee
 
Beste leden, ouders en clubgenoten,

Zoals op de nieuwjaarsreceptie gepresenteerd is Care for Coffee voor 3,5 jaar de nieuwe hoofdsponsor van MHCN! 

Wat is Care for Coffee?
Care for Coffee is een uniek koffieconcept, waarbij u vanaf € 0,13 per kopje koffie betaalt. De koffie is betaalbaar voor bedrijven van ieder formaat en in iedere branche: of je nu een kantoor, een winkel, een showroom, een theater of een sportschool heeft.

Binnenkort meer over Care for Coffee at Home zodat wij ook thuis na de hockey van lekkere koffie kunnen genieten. 

Met sportieve groet, 
Sponsor commissie MHCN 
 
VACATURES

17-1-2019
Helpende handen nodig!
 
Beste clubgenoten en ouders, 

Mixed Hockeyclub Nieuwegein, is een echte familievereniging die veelal op de kracht van vrijwilligers draait. Echter zijn er op een aantal plekken binnen de organisatie van onze vereniging vacatures vrij gekomen waar wij als club een aantal helpende handen voor nodig hebben. Namelijk op de ledenadministratie, binnen de zaalhockeycommissie en we zijn op zoek naar een nieuwe secretaris van de hockeycommissie. Spreekt een van de vacatures u aan? Neem dan contact met ons op!

Voor de exacte beschrijving van de vacatures willen we u wijzen op de bijlage en anders kunt u contact opnemen met onze secretaris, Nicoline Keulen, [email protected] voor eventuele vragen en/of opmerkingen.

Met sportieve groet, 
Bestuur MHCN


 


LAATSTE NIEUWS

12-11-2018
Winterstop veldtrainingen 3 december tot 4 maart!
 
Beste leden,

Vrijdag 30 november is de laatste dag dat er nog getraind kan worden op de velden.
De winterstop zal duren tot 4 maart.
Alleen in overleg met de Hockey Technisch Manager kan er wellicht in de tweede periode van februari getraind worden.
Dit geldt voor zowel de jeugd als senioren teams.
Gedurende de winterstop kan er dus ook niet gedeclareerd worden door de trainers voor veldtrainingen.

Met vriendelijke groet,

Alexander Meijer 

Hockey Technisch Manager
 

26-9-2018
Afsluiten: ballen natellen, licht uit, deur dicht.
 


Beste mensen,

We merken dat we vaak nog vergeten:

 

* ballencontainers weer compleet terug op de goede plaats (hè, te weinig? Kijk eens rond de velden en haal ze gewoon even samen op na je training)

* licht uit als je als laatste van het veld komt

* licht in kleedkamers uit en de deuren op slot als je de laatste bent.

 

En nee, dat doet niet iemand anders, dat doen we zelf.......samen zorgen we voor onze club!

 

Dank je wel !

ONZE Hockey Commissie

 

31-5-2018
Onweer? 10-secondenregel
 
De laatste dagen is er naast veel zon en veel warmte ook regenbuien en onweer. Vanuit de KNHB wordt advies gegeven wat te doen met onweer. Dit advies volgt MHCN op. Graag delen we dit advies met jullie. Hier vullen we op aan dat bij onweer NIET geschuild mag worden in de dug-outs! Zo kunnen we veilig trainen en wedstrijden spelen.

Advies KNHB:
Bij onweer adviseert de KNHB scheidsrechters de wedstrijd te staken zodra er minder dan tien seconden tussen bliksemflits en donderslag verstrijken. Vermijd onnodig risico en neem altijd het zekere voor het onzekere. Zoek zo snel mogelijk een veilig heenkomen en wacht tot de bui voorbij is. Zijn er geen beveiligde panden of schuilgelegenheden aanwezig, kies dan voor de auto.

Met sportieve groet,

Bestuur MHCN
 
CLUBNIEUWS

23-4-2018
Sportiviteit en respect
 

Herken je dit? Laatste training: licht brandt nog. Wedstrijd: ouders zijn kritisch op de scheidsrechter, maar scheidsrechter is nog jong en moet nog leren. Coachen team: niet door 1 coach, maar wel door 10 (supporters). Op het terras: lege bekertjes.

 

Dat kan beter wat ons betreft. Wij willen een club waar iedereen sportief, positief en met respect met elkaar omgaat. Hockey is ten slotte een teamsport. We zijn er voor elkaar. En fouten mag, ook in je team! Daar groei je van. Groeien is samen beter worden … in alles!

 

Daarom presenteren we in het clubhuis een poster met daarop onze vijf positieve gedragsregels. De banner geeft wat uitleg.

 

Laten we samen dit ter harte nemen! Veel speelplezier allemaal!

 

Het bestuur