Inloggen
De club
Handige links
Agenda
3-1 
Nieuwjaarsborrel
11-4 
JOJ Paas/Lente Toern
26-6 
Kamelentrofee D-Jeug
3-7 
Kamelentrofee C-Jeug
11-7 
Familie Hockey Toern
 
Hele agenda
Contact
MHCN
Newtonbaan 10
3439 NK Nieuwegein

030-6048339
Volg MHCN ook op:  
Keeperscompetitie
  Team # tegen
Trimmers Maandag 
Meisjes C1 
Meisjes C3 
Meisjes A1 
Meisjes B4  10 
# tegen = aantal doelpunten tegen
Nieuwsoverzicht
TC

2-12-2019
Winterstop Veldtrainingen
 
Vanaf 2 december is voor de veldtrainingen de winterstop weer ingegaan. De winterstop zal duren tot 2 maart, de maandag na de voorjaarsvakantie.
Alleen in overleg met de Hockey Technisch Manager kan er, mede afhankelijk van het weer en de staat van de velden, wellicht de tweede helft van februari al gestart worden met trainen. Dit geldt voor zowel de jeugd als senioren teams. Gedurende de winterstop kan er dus ook niet gedeclareerd worden door de trainers voor veldtrainingen.

Een uitzondering kan worden gemaakt voor teams die komende week nog een inhaalwedstrijd moeten spelen op het veld.

Met vriendelijke groet,

Hockey Technisch Management
 
EVENEMENTEN

30-11-2019
Trainers naar Sint en Piet
 

Beste Trainers & Trainsters,


Sint en zijn Pieten zijn super trots op jullie en nog meer op jullie inzet!

Week in, week uit, met zon of regen! Jullie staan er elke week weer om de teams van MHCN te trainen!


Voordat wij weer de daken op gaan, willen wij jullie bedanken.


Wij nodigen jullie dan ook graag even uit aanstaande zondag (01 december 2019) tussen 19.00 - 20.00 uur in het clubhuis voor een bedankje.


Tot dan !


Groeten,

Sint & zijn Pieten

 

4-11-2019
Zaalhockey Toernooi 27 december
 
Beste jeugdleden,

Op vrijdag 27 december 2019 organiseren we een MHCN zaalhockeytoernooi van 10.00 - 18.00 uur in sporthal Merwestein. Natuurlijk zijn er mensen op vakantie, maar voor de thuisblijvers is het een mooie kans om je hockey-skills op peil te houden. We maken gemixte teams o.b.v. leeftijd; teams, jongens en meiden door elkaar en spelen in blokken van vermoedelijk twee uur (2 uur D-lijn, 2 uur C-lijn etc.) tegen elkaar.

Doe je ook mee? Vul dan dit (klik hier) formulier in. Je schrijft je individueel in. Door het invullen van het formulier kunnen we de interesse peilen en definitieve plannen gaan maken.

De Zaalcommissie. 
 
BAR

23-9-2019
Mededeling Barcommissie omtrent sleutels, schenktijden, lunches etc.
 

Nieuwe sleutel voordeur clubhuis

De deur van het clubhuis, waar het alarm zit, krijgt een nieuw slot. De reden is dat er teveel mensen het clubhuis ongevraagd betreden en helaas niet iedereen dit achter laat zo als dat hoort. Dat betekent dat er gelimiteerd sleutels worden uitgegeven. Als mensen nog sleutels in hun bezit hebben, en niet meer hoeven te gebruiken, kunnen deze ingeleverd worden.

Deze week ben ik woensdag (17.00 tot 19.00 uur), donderdag (20.00 tot 23.00 uur), vrijdag (19.00 tot 21.00 uur), zaterdag (16.00 tot 20.00 uur) en de zondag bij de club. Leden die recht op een sleutel hebben zal ik dan geven (besproken in bestuur). En anders een aparte afspraak make met Freek den Brok, voorzitter barcommissie ([email protected]). 

Als gevolg hiervan moet vanuit de barcommissie geregeld worden, dat er wordt geopend en gesloten als er activiteiten gepland worden. Dus voor alle activiteiten, verhuur, cursussen etc., graag contact opnemen met de barcommissie. De zaterdagen/zondagen blijven gewoon georganiseerd zoals het nu gaat.

Schenktijden zwak alcoholische dranken:

De schenktijden zijn duidelijk gepubliceerd op de bar. Incidentele afwijking hiervan gebeurt alleen i.o.m. de voorzitter barcommissie die dit communiceert aan betreffend barpersoneel. De schenktijden alcohol zijn als volgt:             

Maandag t/m donderdag: 20.00 tot 24.00 uur                                                                   

Vrijdag: 20.00 tot 01.00 uur                                                                

Zaterdag: 14.00 tot 20.00 uur                                                                  

Zondag: 12.00 tot 20.00 uur                  

Protocol vriendschappelijke wedstrijden:

Indien geen clubhuis/bar gewenst is, geen aanvraag bij Caroline Smook blijft het clubhuis dicht. Melding bij wedstrijdsecretariaat staat hier los van. Evt. sleutelbos kan worden opgehaald bij Esther van Doorn, dit wordt uitsluitend een "trainingsbos”: aan deze bos zitten enkel de sleutels van het buitenhek en de kleedkamers. Indien het gebruik van het clubhuis wel gewenst is, kan men een aanvraag bij Caroline Smook indienen over evt. bemensing en bar-captain. Barcaptain/personeel opent en sluit clubhuis via sleutels bij Esther van Doorn. 

Protocol lunchen/eten teams:

In principe wordt meegenomen eten niet toegestaan te nuttigen in het clubhuis.

Teams die zelf hun lunch regelen (voor zichzelf en/of tegenstander), kunnen alleen duurzame materialen lenen vanuit het clubhuis (pannen, messen, kannen etc., dus geen plastic materiaal). Het gebruik van de ruimte in de keuken en de koelkast is zeer beperkt en gaat alleen met toestemming van de bar-captain van dat moment. De teams ruimen alles zelf op en laten het clubhuis/terrein achter zoals ze het aantroffen. 

Teams bestellen hun lunch via de voorzitter barcommissie en doen dit het liefst uiterlijk dinsdag. Prijs, product en lunchtijd worden dan ook besproken en wordt op de dag van de lunch afgerekend.

Met sportieve groet, 

De Barcommissie

 
LAATSTE NIEUWS

26-9-2018
Afsluiten: ballen natellen, licht uit, deur dicht.
 


Beste mensen,

We merken dat we vaak nog vergeten:

 

* ballencontainers weer compleet terug op de goede plaats (hè, te weinig? Kijk eens rond de velden en haal ze gewoon even samen op na je training)

* licht uit als je als laatste van het veld komt

* licht in kleedkamers uit en de deuren op slot als je de laatste bent.

 

En nee, dat doet niet iemand anders, dat doen we zelf.......samen zorgen we voor onze club!

 

Dank je wel !

ONZE Hockey Commissie

 

31-5-2018
Onweer? 10-secondenregel
 
De laatste dagen is er naast veel zon en veel warmte ook regenbuien en onweer. Vanuit de KNHB wordt advies gegeven wat te doen met onweer. Dit advies volgt MHCN op. Graag delen we dit advies met jullie. Hier vullen we op aan dat bij onweer NIET geschuild mag worden in de dug-outs! Zo kunnen we veilig trainen en wedstrijden spelen.

Advies KNHB:
Bij onweer adviseert de KNHB scheidsrechters de wedstrijd te staken zodra er minder dan tien seconden tussen bliksemflits en donderslag verstrijken. Vermijd onnodig risico en neem altijd het zekere voor het onzekere. Zoek zo snel mogelijk een veilig heenkomen en wacht tot de bui voorbij is. Zijn er geen beveiligde panden of schuilgelegenheden aanwezig, kies dan voor de auto.

Met sportieve groet,

Bestuur MHCN